Érdekli a hollandokat ha valaki (kis mennyiségű) füvet hoz ki Hollandiából?
Nem csak Hollandiában legális, hanem sok helyen.
Repülővel semmiképpen nem tudnád behozni, max kocsival.
én nem akarok hazacsempészni, arról már lekéstem:D csak érdekel hogy hogy van ez.
a negyedik válaszoló írta, és én is valahogy így gondoltam, hogy kihozni kilehet, csak behozni nem...
tudom, hogy ellenőrzik a csomagokat, de ha találnak valakinél egy gramm füvet, azt elvennék a hollandok, mert Magyarországon nem örülnek neki...?
a magyar oldalon pedig nem nagyon ellenőrzik a hazautazókat, szóval nem nagyon értem, hogy lehetne ebből probléma.
a hollandok nem hiszem, hogy büntetnek amíg Hollandiában vagyok, esetleg eleveszik, de azt sem nagyon értem, hogy ők miért. ?
Repülövel en nem vallalnam be,max 1-2g siman valahol eldugva.Viszont kocsival kiloszamra is hordhatod ugyanis nyincs hatar.Teny viszont h szuroproba szerüen megallitanak 10.000 kocsibol 1-et,aztan ha te vagy az az egy akkor pech.
Egyebkent nevetseges h az EU egyik alapito tagorszagaban boltban veheted meg a füvet,de azert a többi orszagban "probalnak küzdeni ellene" UUUGY h nincs hatar,es akar azt is eljatszhatod akarmennyiszer h hollandiaban megveszed es postan feladod (ezt is ellenörzik nyilvan,az mar mas kerdes h x ezer csomagbol hanyat talalnak gyanusnak):)
igen, erre gondoltam a repülővel kapcsolatban, hogy ruhába, akárhova eldugva egy-két grammot, és ha mégis megtalálják, akkor a hollandok büntetnek-e érte hogy megpróbáltam, esetleg elveszik, esetleg leszarják...
kocsiban és kilóban nem is gpndolkoztam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!