Melyik az USA legfejlettebb állama? És a legfejletlenebb?
Figyelt kérdés
2011. jan. 25. 13:39
1/10 hollófernyiges válasza:
Kalifornia. És valamelyik déli, talán Arizona.
2/10 anonim válasza:
Legfejlettebb California, legfejletlenebb Alabama vagy Arkansas.
3/10 anonim válasza:
Szerintem Texas a legfejlettebb. A legfejletlenebb meg talán Alaska, Mississippi.
4/10 anonim válasza:
Connecticut a legfejlettebb, Mississippi a legfejletlenebb. DC viszont Connecticutnál is jobb, értelemszerűen.
5/10 anonim válasza:
a legfejlettteb és legnagyobb iparral rendelkező állam Kalifornia,a a legkisebb iparral rendelkező Vermont,azért azt nem mondanám h fejletlen,hozzánk képest fényévekre vannak
6/10 anonim válasza:
Arkansas a legszegényebb és California a leggazdagabb és egyben a legfejlettebb én így tudom!De lehet tévedek!
7/10 anonim válasza:
Bocsi Mississippi és Arkansas a legszegényebb,ha jól tudom azok lennt vannak egészen délen,ott miamin kivül elég sok szegény állam van,de ez a kettő a legszegényebb!
8/10 anonim válasza:
*miamin*
Miami Florida akart lenni!Bocsi!:)
9/10 anonim válasza:
A leggazdagabb Massachusetts és esetleg Connecticut. Kalifornia ipara és hírneve azért ekkora, mert nagy a lakossága. Az első tízben tuti nincs benne gazdagság terén.
A legszegényebb egyértelműen Mississippi. Ez egy déli, hagyományos állam, talán eljön az ő idejük is.
10/10 anonim válasza:
New York/Los Anghels/LAs Vegas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!