Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Melyik az USA legfejlettebb...

Melyik az USA legfejlettebb állama? És a legfejletlenebb?

Figyelt kérdés
2011. jan. 25. 13:39
 1/10 hollófernyiges ***** válasza:
Kalifornia. És valamelyik déli, talán Arizona.
2011. jan. 25. 14:04
 2/10 anonim ***** válasza:
Legfejlettebb California, legfejletlenebb Alabama vagy Arkansas.
2011. jan. 25. 14:19
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem Texas a legfejlettebb. A legfejletlenebb meg talán Alaska, Mississippi.
2011. jan. 25. 14:20
 4/10 anonim ***** válasza:
85%
Connecticut a legfejlettebb, Mississippi a legfejletlenebb. DC viszont Connecticutnál is jobb, értelemszerűen.
2011. jan. 25. 14:59
 5/10 anonim ***** válasza:
a legfejlettteb és legnagyobb iparral rendelkező állam Kalifornia,a a legkisebb iparral rendelkező Vermont,azért azt nem mondanám h fejletlen,hozzánk képest fényévekre vannak
2011. jan. 25. 15:48
 6/10 anonim ***** válasza:
Arkansas a legszegényebb és California a leggazdagabb és egyben a legfejlettebb én így tudom!De lehet tévedek!
2011. jan. 25. 16:03
 7/10 anonim ***** válasza:
Bocsi Mississippi és Arkansas a legszegényebb,ha jól tudom azok lennt vannak egészen délen,ott miamin kivül elég sok szegény állam van,de ez a kettő a legszegényebb!
2011. jan. 25. 16:08
 8/10 anonim ***** válasza:

*miamin*

Miami Florida akart lenni!Bocsi!:)

2011. jan. 25. 16:20
 9/10 anonim ***** válasza:
48%

A leggazdagabb Massachusetts és esetleg Connecticut. Kalifornia ipara és hírneve azért ekkora, mert nagy a lakossága. Az első tízben tuti nincs benne gazdagság terén.

A legszegényebb egyértelműen Mississippi. Ez egy déli, hagyományos állam, talán eljön az ő idejük is.

2011. jan. 25. 18:00
 10/10 anonim válasza:
New York/Los Anghels/LAs Vegas
2011. febr. 18. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!