Jelenleg melyik ország tudja jobban befolyásolni a magyar nemzetgazdaságot? Kína vagy Izrael?
"A külföldi befektetők között 1% alatt van az izraeliek aránya. Izrael egy kis ország, kb. szlovén szintű gazdasággal. Abba kellene már hagyni a démonizálását."
szlovén? ha annyira gyenge ország lenne akkor már rég eltörölték volna őket a földről
Elozonek
Amit irtal, az az 1 fore juto termeles, es Izrael tenyleg jo helyen van. De ez csak a fejlettseget mutatja, nem a gazdasagi erejet, ami fugg a terulet nagysagatol, a lelekszamtol, a nyersanyagok mennyisegetol is.
"gazdasagi erejet, ami fugg a terulet nagysagatol, a lelekszamtol, a nyersanyagok mennyisegetol"
Ez igaz. De szerintem a nemzetközi pénzpiacok tendenciáinak alakítása sem kis hatalom.
Erre is irányult a kérdésem.
ma 17:46
Nem is azt írtam, hogy szlovén "méretű" gazdaság, hanem azt, hogy szlovén "szintű".
Izrael gazdasága valóban nem szlovén méretű, hanem cseh méretű.
Az izraeli vagyok
En nem tudom, hogy ki tudna befolyasolni a magyar nemzetgazdasagot, HA AKARNA. Izrael nem akarja. Jo gazdasagi kapcsolatokat: igen. Befolyasolast: nem.
Abbahagyhatnatok mar ezt a veszelyeztetettsegi fobiatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!