Vanika129 kérdése:
Ukrán állampolgár vagyok, kettős állampolgárságot szeretném igényelni, ilyenkor mi van?
Figyelt kérdés
87-ben születtem Beregszászba,ukrán állampolgár vagyok de az anyakönyvi kivonatomba az "állampolgársága"megnevezéshez magyar van beleirva ,ugyanez a helyzet az anyáméval is ,az hogy én ukrán állampolgár vagyok nincs is leírva sehol,ilyenkor mi van?2011. jan. 19. 18:48
1/8 BeerHunter válasza:
A tudod kidnek a tudod kijét, "kedves" első. Takarodjál ki, azt akkor pofázzál, ha a napi atrocitások ellenére is magyar szeretnél maradni.
Fa$ztiló.
Egyébként: okmányiroda?
2/8 anonim válasza:
Szerintem menj be a hozzád legközelebbi magyar konzulátusra. Van Beregszászon, Ungváron, Kijevben is. Beszélj a konzullal, ő biztos meg tudja mondani, hogy mi a teendőd. Az állampolgársági kérvényt is nála tudod majd benyújtani.
3/8 anonim válasza:
Nem arról van szó "kedves" második, hogy nem érzem át a haárontúliak problémáját, hanem arról, hogy semmivel sem lesz jobb nekik, ha megkapják a magyar állampolgárságot. Ez csak egy demagóg fos duma a kormány részéről. De úgy látom, van, aki benyeli...
4/8 anonim válasza:
ne kettős állampolgárságot igényelj hanem ukrán állampolgárságot
5/8 A kérdező kommentje:
Miért kell ilyen hülyeségeket írni?ha az ember feltesz egy kérdést,arra normális választ vár,nem pedig trágár véleményeket!
2011. jan. 19. 19:45
6/8 anonim válasza:
Szerintem te valamit nagyon összekeversz, kérdező.
7/8 BeerHunter válasza:
Tisztánlátás végett: első válasz az volt, hogy "Köszönjük Orbán Viktor!!!"
Legjobb tudásom szerint válaszoltam a kérdésre is.
A kedves ex-elsőtől kérdezném, hogy élt-e már határon túli magyarként, esetleg valami közeli hozzátartozója?
Kérdezőnek: tényleg olvassuk át az egészet a kiegészítésemmel együtt.
Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!