Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az hogy lehet hogy Magyarorszá...

Az hogy lehet hogy Magyarországnak gyakorlatilag nulla a kapcsolata gazdasági diplomáciai téren Indiával?

Figyelt kérdés

Inkább velük kéne "szövetkeznünk" mivel eléggé hasonlítunk rájuk...PL a Svájciak magasról tesznek ránk...

Két ilyen "ortopéd" országnak kéne összefognia, saját magunkat kihúzva a hajunknál a pöcegödörből?

2011. jan. 8. 11:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Indiában tényleg nagy a szegénység, de ilyen alapon Kínához se közeledjünk, mert ott is nagy. Amit tudok, az, hogy Közép-Kelet-Európában Magyarország a legfontosabb kereskedelmi partnere Indiának.

Lehet, hogy a GDP elég alacsonyt, de nem is nagyon összehasonlítható Magyarországgal, főleg mivel cirka 1 milliárd ember lakik az országban... a különbségek pedig természetszerűen óriásiak. És India jelenleg a világ 4. gazdasági hatalma (USA, Kína és EU után).

2011. jan. 8. 21:32
 12/17 anonim ***** válasza:

Hogy lehet, hogy sikerült elkúrni a rendszerváltást? hogy lehet, hogy amit lehetett azt elprivatizálták? hogy lehet, hogy ma Magyarországon 53000 gyerek éhezik naponta? Hogy lehet, hogy emberek fagynak meg a saját otthonukban?

ezek úgy vélem fontosabb kérdések!

2011. jan. 9. 04:00
 13/17 A kérdező kommentje:
Az indiai lányok nagyon szépek, néha könnyebb felszedni őket mint a magyar pláza p.@kat, ez is fontos lérdés...:)
2011. jan. 10. 09:44
 14/17 anonim ***** válasza:

"Az hogy lehet hogy Magyarországnak gyakorlatilag nulla a kapcsolata gazdasági diplomáciai téren Indiával?"

Az asztalomon jelenleg van két indiai gyártmányú toll, egy indiai telefon és egy indiai pénztárca.

Tudniillik az efféle kisárukat már 2-3 éve nem Kínából, hanem Indiából szokás importálni. A laptopom, az még kínai.

Én nem tudom, mit nevezel gazdasági diplomáciának, de legközelebb menj el egy kisebb termékeket (írószer, egyszerű háztartási eszközök) forgalmazó boltba és nézd meg, milyen sok indiai termék van.

"Inkább velük kéne "szövetkeznünk" mivel eléggé hasonlítunk rájuk."

Miben? Itt is szent tehenek grasszálnak az útkereszteződésben? Itt is monszuneső van? Vagy itt is a hinduizmus az elterjedt vallás? Bocs, de kb. nulla a hasonlóság Mo. és India között. Egyszerűen egy olyan pontot se látok, amiben a két ország hasonlítana.

"PL a Svájciak magasról tesznek ránk..."

2006-ban pl. Svájc Mo.-ra 1 mrd svájci frank értékben exportált árut. A Svájcba irányuló magyar export 800 millió svájci frankot tett ki.

"Két ilyen "ortopéd" országnak kéne összefognia"

Ha szerinted Magyarország ortopéd ország, akkor nyugodtan vándorolj ki.

Kíváncsi vagyok, nagy eszeddel megállod-e majd a helyed mondjuk a londoni munkaerőpiacon.

2011. jan. 10. 19:25
 15/17 anonim ***** válasza:

ma 09:44

Az indiai lányok arca nem szép. Gyakran túl kövérek is, elhízásra hajlamosak. Viselkedésük európai szemmel nézve kulturálatlan, mozgásuk esetlen.

A szépség az, ha már Ázsiánál tartunk, a Fülöp-szigeteken kezdődik vagy Vietnamban. De a legjobb a japán nő (legalábbis feleségnek).

2011. jan. 10. 19:27
 16/17 A kérdező kommentje:

"Kíváncsi vagyok, nagy eszeddel megállod-e majd a helyed mondjuk a londoni munkaerőpiacon."

Megállom. (2006-2007) Csak az volt a baj hogy kevesebbet kerestem mint az indiai alkalmazottak... Be is pereltem azt a multicéget. A Small Claim Court 2700 fontot itélt meg csak innentől kezdve nem kapok referenciákat...

2011. jan. 11. 11:16
 17/17 anonim ***** válasza:

ma 11:16

Akkor nyomás ki ismét. De ne gyere többet magyar fórumokra terjeszteni a mocskolódásaidat.

2011. jan. 11. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!