Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mi ez a nagy Amerika ellenessé...

Mi ez a nagy Amerika ellenesség egyesek részéről? (további magyarázat a terjedelmesebb szövegben)

Figyelt kérdés

Felhozzák indoknak a háborúikat. De mivel másabb, mint a keresztes háborúk (isten nevében embereket ölni, rabolni és területet foglalni), a gyarmatosítások (Dél-Amerika ásványkincseit áthozni Európába ugyanolyan mint az olaj) vagy a magyarok portyái (elmentünk nyugat felé, kiraboltuk és megöltük őket). Vagy ezek mind mások, mert az Európaiak csinálták?

Mindenbe beleszólnak. Ez azért nem teljesen igaz.

De ez ugyanolyan, mint Angliának az egyensúly politikája volt. (18. század) Sok európai háborúba beleszólt, hogy ne tudjon egyetlen ország se megerősödni rajtuk kívül.

Vannak, aki egy videó alapján megbélyegzik őket, hogy mind olyan hülye.

http://www.youtube.com/watch?v=fJuNgBkloFE&translated=1

Bárhol lehet ilyet csinálni. Megkérdezünk sok embert biztos lesz köztük olyan, aki nem tud rá válaszolni.

http://www.youtube.com/watch?v=ONCrE4IoSsY&feature=fvw

http://www.youtube.com/watch?v=w_mkwB9ayK4&feature=related

Sőt még rólunk, magyarokról is:

http://www.youtube.com/watch?v=zekCufIiJCw

Ezek miben másak?

Kultúrájuk. Csak a bevitt európai és más kultúrák és azok keveredései vannak. Tehát az a kultúra, ami máshol is megvan. Hogy bírnák azt másokra ráerőszakolni? Én döntök arról, hogy milyen hagyományokat tisztelek és milyen kultúrát szeretek. Más országok nem vitték be oda a kultúrájukat? (angol, kínai, spanyol)

Miért kellene egy kultúránál megragadni? Az embernek föl kell fedezni a világot.

Van, aki azzal jön, hogy milyen kicsi a történelme.(227 év) Igaz, de milyen erős hatalommá nőtték ki magukat. (főként 60-70-as évek)

2010. dec. 28. 23:33
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/127 anonim ***** válasza:
91%

Bár a 17 éves oszttársaimnak sincs több esze, mikor Amerikát szidják megállás nélkül..

*5 perc múlva*.. "jöttök Mekibe suli után?"

"Én igen.."

"Persze.."

"Nincs lém, de mennék.."

"Ha lenne időm én is jönnék "

"Megy a buszom, de legközelebb jök én is"

...

2010. dec. 29. 15:21
 52/127 anonim ***** válasza:

[link]

(3) U.S.A., 66.7%

(4) Germany, 66.5%

The fattest country in Europe ..

NA? :D

Ilyen is van ám!! -.-

2010. dec. 29. 15:23
 53/127 anonim ***** válasza:
68%

"Egy csomó tudósnak az a véleménye, az elmúlt öt évben sohasem fejlődött még az emberiség annyit, mint azelőtt bármikor."

Csakhogy nem tudományról van szó! Hanem gazdaságról, ahol képtelenség egy telített piacon annyit nyitni, amennyi igazolná az ő feltevéseit! Annyival nőtt a népesség, hogy annyi éhes szájat kell etetni "fast-food"-al? Vagy annyival jobban beetették a németeket, hogy jobb az amcsi fast-food?

Ja és mellesleg 2030-ig annyit fog változni a tudomány, mint az utóbbi 100 év alatt. Egy jövőkutató szerint.

2010. dec. 29. 15:24
 54/127 anonim ***** válasza:
70%

"Bár a 17 éves oszttársaimnak sincs több esze, mikor Amerikát szidják megállás nélkül.."

Nem csak a kis 17 éves haverjaidból kellene kiindulni. Az ország amúgy sem csak Pestből áll. Én vidéki vagyok és a környéken, de tudtommal sehol vidéken nem rajonganak a gyorskajáért. Ha eszünk ilyet, akkor csak olyankor amikor éppen átmegyünk egy-egy ilyen városon.

" [link]

Ez mit bizonyít? Ez a kövérségről szól! És valóban lehetsz kövér a gyorskajától, de nem csak az a fő ok. Nekem gyorskajáról adj linket! Addig nem leszel hiteles.

2010. dec. 29. 15:28
 55/127 anonim ***** válasza:
46%

"Nem csak Pestből áll."

Nem pesti vagyok, utálom az ilyeneket, akik mindjárt mindent előre tudnak, aztán puff!

-.-

Don't be prejudgemental -.-

2010. dec. 29. 15:33
 56/127 anonim ***** válasza:

Az én kérdésemben múltkor még a kövér nőkről osztottál!

Most legalább arra kaptál valami statisztikát!

2010. dec. 29. 15:37
 57/127 anonim ***** válasza:
70%

Én meg utálom az olyan tizenéveseket, akik elájulnak az USA-tól és azt hiszik, hogy frappánsnak vélt beszólásokkal minden el van intézve! Statisztikát!

Itt van egy 2007-es ez már kicsit közelebb van! És nemigen változtak az adatok!

Miért nem mész Amerikába?

2010. dec. 29. 15:41
 58/127 anonim ***** válasza:
46%

"Miért nem mész Amerikába?"

Mert már voltam, 2x7 hétre, és most suli van :)

2010. dec. 29. 15:42
 59/127 anonim ***** válasza:
100%

"Mert már voltam, 2x7 hétre, és most suli van"

Na majd suli után kívánom, hogy váltsd valóra az álmod! (rosszindulat nélkül). Egyszerűen rossz helyre születtél, de attól még ne osszad az észt, hogy az USA milyen fasza! Egyszerűen neked tetszik, a többségnek meg nem.

2010. dec. 29. 15:46
 60/127 anonim ***** válasza:
46%

" többségnek meg nem."

Ezért van idén is 15 millió jelentkező a GC lottaryn.

Ezért adnak ki 1 millió GC-t évente.

Ezért vannak még rengetegen várólistán.

Ezért lakik ott 310 millió ember :)

2010. dec. 29. 15:48
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!