Miért nem Julian Assange lett az Év Embere, amikor őt szavazta meg a Time magazin olvasóinak többsége?
Figyelt kérdés
Hússzor több szavazatot kapott mint a "győztes". Hogy működik akkor ez a kiválasztás? Volt szerepe annak hogy őt talán negatív figurának akarják sokan láttatni?
2010. dec. 17. 18:58
11/16 anonim válasza:
itt megtudhatod, hogy miért nem Assange lett az év embere
12/16 anonim válasza:
Na ugye, hogy nem az olvasók választják az év emberét! Ennyiben hibás a kérdés. A szerkesztőség beavatott körei egyszerűen kijelölik marketing alapon, vagyis olyas valakit vagy valamit jelölnek, aki/ami felhívja a figyelmet és ezáltal hozza a pénzt. Semmi jelentősége az egésznek a lap promócióján túl.
13/16 anonim válasza:
A Tescoban nem tul drága, 850 a TIME és én az ünnepek előtt meg akartam venni, de e miatt az eset miatt választottam mást.
14/16 anonim válasza:
Julian Assangeés a Fecebookos fószer úgy toom a helyi USA iskolában egymás mellett ültek, és a Facebookos volt a tanéni kedvence (de Assangeés volt az okos)
És ez azóta is tart.
Na, hát ezért!
15/16 anonim válasza:
hát inkább assange mint zuckerberg
16/16 anonim válasza:
Kurucinfo-t idézni?! Térjél már észhez!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!