Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Vajon lesz még USA-Orosz...

Vajon lesz még USA-Orosz háború? (a közelebbi jövőben)

Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból kérdem, mert hát Amerikában sem volt mindig "oroszbarát" kormány, és a két ország gazdasági/stratégiai érdekei keresztezhetik egymást véleményem szerint
2010. dec. 12. 17:56
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
59%
Nem lesz, de ha igen akkor a globális felmelegedés miatt legalább már nem kell izgulni...
2010. dec. 12. 18:00
 2/17 anonim ***** válasza:
65%
A kérdés az, hogy mi az amin összeugorhatnak? Mi az ami mindkettejüknek kell? Én most gondolkozom, hogy mi az ami ennyire fontos lenne nekik, hogy háborúba kezdjenek egy másik katonai szuperhatalommal, de nem igazán találok (ha valaki tud ilyet, írja már meg!). Legalábbis a közeli jövőben nem. Hogy tíz-húsz éve mi lesz, azt meg nem lehet biztosra megmondani.
2010. dec. 12. 18:01
 3/17 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem biztos nem lesz, mindegyik fél a másiktól és nem merne támadást kezdeményezni.Hogy jó pár évtizeddel később mi lesz azt én sem tudom.
2010. dec. 12. 18:02
 4/17 anonim ***** válasza:
75%

Nem hinném, egyik sem nyerne vele semmit, az együttműködés kettejük közt mindenkinek többet hoz a konyhára.

Mostanság amúgy is eléggé nagy az egyetértés az USA és Oroszország között. Obama nemrég visszaengedte Ukrajnát Moszkva érdekszférájába, cserébe alighanem megkapta Putyin jóváhagyását Irán esetleges likvidálására.

2010. dec. 12. 18:14
 5/17 BlackSword ***** válasza:
43%

Walter Sobchak!

Semmi, bár itt egy szuperhatalom van, és az az USA... Oroszország már rég nem szuperhatalom... Csak a nagy, büdös látszata...

2010. dec. 12. 18:41
 6/17 anonim ***** válasza:
73%
Jól tudom én azt BlackSword, ezért mondtam, hogy "katonai" nagyhatalom, mert amúgy nem az. Azért a sokezer tank és repülő attól még sokezer tank és repülő, még ha az ország a béka segge alatt is van.
2010. dec. 12. 18:45
 7/17 anonim ***** válasza:
38%
Igen mar holnap a bitnazik kedveert egymasnak esik a 2 nagyhatalom!
2010. dec. 12. 19:27
 8/17 A kérdező kommentje:
Walter Sobchak: Irán pl, egy esetleges európai rakétarendszer, mint 2008-ban, stb.
2010. dec. 12. 19:36
 9/17 anonim ***** válasza:
73%
Oroszország nem szuperhatalom??? Hol éltek ti? Az orosz medve felébredt akár tetszik akár nem! Egyébként sztem ma 3 szuperhatalom van: USA, Oroszország, Kína és ehhez fog nemsokára csatlakozni India is.
2010. dec. 12. 21:29
 10/17 anonim ***** válasza:
54%
Ugy gondolom akik atomfegyverrel rendelkeznek szuperhatalmak belertve Kinat, Angliat, Franciaorszagot, Izraelt /utobbi ketseges mert tagadja/ Indiat es Pakisztant. Oroszorszag mindig is szupernagyhatalom volt a II. VH-t kovetoen es a jovoben is az marad! Ma nem a tankok es meberek tomkelege adja a szuperhatalmat az orzagok kezebe hanem a hadi technika fejlettsege. Persze egy oriasi kerdojel mindig van es Japan aki ugye tortenelmi okokbol nem kezdtek atomfejlesztesben ha ez igaz/ bar amilyn az orszag technikai fejlettsege nem csodalkoznek ha lenne par erdekes fegyver a birtokukban...
2010. dec. 13. 02:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!