Mi van most Koreában? Mi ez a hirtelen támadt érdeklődés? Szerintetek lesz valami, vagy megint csak pár hétig ezen csámcsog a sajtó meg a politika, aztán megint elfelejtődik?
Nostredamus jóslata mindig olyanok, hogy utólag bármit bele lehet magyarázni. Direkt így alkotta meg őket és ezért jönnek be mindig.
Ha tévednék, akkor jön a 3. világháború. Ha nekem van igazam, jössz egy sörrel.
Nostradamus jóslatairól csak annyit, hogy összesen - ha jól emlékszem - csak 7-8 konkrét dátum, időpont található a jóslataiban. Ezek közül is a legutolsó 1999 augusztusa, amikoris napfogyatkozás volt tapasztalható.
Szóval nem tudom, hogy honnan veszik ezt a 2010 november-decemberi jóslatot, mert értelmes ember lévén én legalább gondolkodok ésutánajárok, mielőtt elhinnék mindenféle baromságot.
csatlakozom az utolsóhoz, úgy tűnik, ez is lecsengett
a konfliktust most (is) Dél provokálta, csak erről szívesen elfeledkezik mindenki
A világvége érdeklődés hiányában elmarad. :D
Miért is provokálta Dél? Az amerikai-dél-koreai hadgyakorlat miatt? Azok 1953 óta szinte folyamatosan mennek. Északon már hozzászokhattak volna. Amúgy meg normális emberek között erre nem az a válasz, hogy civilekre lövöldözünk.
Nem akarok védeni senkit. Lehet, hogy Dél provokálta, lehet hogy nem. Csak annyit mondok, hogy ez a kis incidens, ami arrafelé egyáltalán nem ritka, szerintem irreálisan nagy sajtónyilvánosságot kapott. Vagy tévedek, és van valami oka, amiért ennyire felkapták?
Az Észak-Korea kiszámíthatatlansága érvben lehet valami amúgy
csak mi hisszik hogy lesz
szerintem még azok se tudják hogy mi lesz, akik elkezdik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!