Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mi van azzal a világháborúval?...

Mi van azzal a világháborúval? Már december 1. van!

Figyelt kérdés

Szöul jelenleg: [link]

Hát én nem látok semmiféle háborút! Pedig Nostradamus megjósolta! Én elhittem, mert az interneten olvastam! És ott csak az igazság van! Vagy nem?

2010. dec. 1. 12:08
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

"Szerintem meg örülni kell annak, hogy itt béke van."

Még... :)

2010. dec. 1. 14:18
 12/21 anonim ***** válasza:

"Jó, oké, a juliánus naptár szerint november 18 van. Tehát akkor hülye vagyok és tényleg egy négy évszázada halott fószer jobban tudja, hogy mi van Koreában. Logikus."

Nalátod. Csak várj türelmesen. :)

2010. dec. 1. 14:19
 13/21 anonim ***** válasza:

Na, én meg olyat hallottam, hogy 2011 júniusában, vagy júliusában, vagy tudja már a fene, dobják le az első atombombát. Egyébként 2012 dec. 22-re, vagy 21-ére mondják a világvégét, úgyhogy addig bőven belefér. Én remélem, hogy érdeklődés hiányában elmarad. :D

(Én azért már kötöm a fogadásokat, hogy ha 2012 nem jön be világvégének, akkor 2030 lesz-e a következő dátum)

2010. dec. 1. 14:39
 14/21 anonim ***** válasza:
14:39 - már a világvége időpontját is eltolták azzal az okkal, hogy rosszul számoltak
2010. dec. 1. 14:40
 15/21 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem az összes jós bolond volt,és pszichiátriai kezelésre szorulna!
2010. dec. 1. 14:50
 16/21 anonim ***** válasza:
46%
nem is Szöulban hanem az Illuminátusok Vénusz bázisán lévő titkos műteremben van ahol az ál-holdraszállásokat forgatták? - imádom a Gyakori Kérdéseket :D :D
2010. dec. 1. 17:12
 17/21 anonim ***** válasza:

Valójában mikor feltetted a kérdést még volt a Földön olyan hely, ahol november 31. volt. A világ legnyugatabbi időzónájában. Szóval mikor kérdezted még volt esély rá hogy világháború legyen:D

De kár hogy nem akkor láttam meg a kérdést mert úgy ez a válasz is értelmesebb lenne.

2010. dec. 1. 21:10
 18/21 A kérdező kommentje:
Az lehet, de Szöulban már este nyolc volt!
2010. dec. 1. 21:18
 19/21 anonim ***** válasza:
Kit érdekelnek ezek a baromságok? Ez akármennyire félelemtesen hangzik arra ad okot és arra jó hogy az ember kiélje az élete minden egyes másodpercét!!!!! Tegyetek ti is így és volt értelme élnetek!
2010. dec. 2. 18:49
 20/21 anonim ***** válasza:

"ember kiélje az élete minden egyes másodpercét"

Meggyőztél, alvás helyett GYK-t olvasok inkább. :)

2010. dec. 4. 03:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!