Mi van azzal a világháborúval? Már december 1. van!
Szöul jelenleg: [link]
Hát én nem látok semmiféle háborút! Pedig Nostradamus megjósolta! Én elhittem, mert az interneten olvastam! És ott csak az igazság van! Vagy nem?
"Szerintem meg örülni kell annak, hogy itt béke van."
Még... :)
"Jó, oké, a juliánus naptár szerint november 18 van. Tehát akkor hülye vagyok és tényleg egy négy évszázada halott fószer jobban tudja, hogy mi van Koreában. Logikus."
Nalátod. Csak várj türelmesen. :)
Na, én meg olyat hallottam, hogy 2011 júniusában, vagy júliusában, vagy tudja már a fene, dobják le az első atombombát. Egyébként 2012 dec. 22-re, vagy 21-ére mondják a világvégét, úgyhogy addig bőven belefér. Én remélem, hogy érdeklődés hiányában elmarad. :D
(Én azért már kötöm a fogadásokat, hogy ha 2012 nem jön be világvégének, akkor 2030 lesz-e a következő dátum)
Valójában mikor feltetted a kérdést még volt a Földön olyan hely, ahol november 31. volt. A világ legnyugatabbi időzónájában. Szóval mikor kérdezted még volt esély rá hogy világháború legyen:D
De kár hogy nem akkor láttam meg a kérdést mert úgy ez a válasz is értelmesebb lenne.
"ember kiélje az élete minden egyes másodpercét"
Meggyőztél, alvás helyett GYK-t olvasok inkább. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!