Miért terjesztik a demokráciát és a nyugati
életstílust, amikor ezt a Föld nem bírná el?
Figyelt kérdés
Ha az egész világ az amerikaiak életstílusát követné, 4,5 Föld kellene az igények kielégítéséhez. Mára már az átlagos kínai életvitelt sem bírná a bolygó, de "szerencsére" a többség nincstelen. Lehet, hogy örülni kellene az afrikai, afgán stb. állapotoknak és nem kellene erőszakkal modernizálni.
Melyik kisujjatokból cumiztátok ki, hogy bármely vallásnál bűn a szex élvezése? Nem az élvezet a bűn, hanem a megcsalás...
2010. nov. 16. 13:53
12/20 anonim válasza:
13:24
"De amig pld az EU kulonbozo fejlesztesi celokra (vizieromuvek, utepites...) adott penzei a palesztin vezetok szemelyi bankszamlain kotnek ki Svajcban, hat en nem is tudom..."
Palesztin vezetők bankszámlái?Ne vedd kötekedésnek, de ezt az infot honnan szerezted?
Nem értem miért pont az amerikai életvitelt kellene terjeszteni? Az európai sokkal jobb. Más kérdés, hogy ez sem fenntartható. Én katolikusként egyetértek a születésszabályozással, de azzal, hogy mindenki ateistának kell legyen hozzá, nem. Viszont ez sem megoldás, mert már így is a kelleténél többen vagyunk. És kifejezetten irritál, amikor olyanokat hallok, hogy lejebb kellene vennünk az életszínvonalunkból! Miért? Azért, hogy még többen legyenek a harmadik világban? Mi a nyugatiak így is fogyunk! Vagy az a megoldás, hogy nyomorogjunk a bolygón még további 3-4 milliárdan? Még véletlenül sem ők a hibásak. Az iszlám országokban a legmagasabb a szaporulat. Vegyenek ők és az indiaiak vissza.
2010. nov. 16. 13:54
14/20 anonim válasza:
A föld legelmaradottabb országa épp az usa. Őket nem lehet követni, mivel leghátul kullognak.
2010. nov. 16. 17:07
15/20 anonim válasza:
"A keresztény vallásban csak akkor szabad élvezni a szexet, hogyha az védekezés nélkül, gyereknemzésre megy.
Védekezni nem szabad, vagy ha védekezel is, akkor védekezés közben tilos élvezettel gondolni a szexre."
Ehhez nem kell vallásosnak lenni. A sex gyermeknemzésre való. Lehet, hogy pár ribanc meg alpári lator csak élvezetre használja, de őket ki kell végezni.
2010. nov. 16. 17:10
16/20 anonim válasza:
17:10, soha nagyobb boldogságot neked.
2010. nov. 16. 22:14
17/20 anonim válasza:
17:10
Tegnap kimoderálták a kommentemet, pedig csak ennyit értem:
"Én csak azt sajnálom, hogy az ilyeneket, mint Te, hátán hord egyáltalán a Föld."Úgy érzem, rászolgáltál megjegyzésemre, még ha OFF is volt.
Furák a modik, hogy a Te mocskolódásodat meg bennt hagyták.
Mindegy, a lényegen nem változtat ez sem.
2010. nov. 17. 07:06
18/20 anonim válasza:
Miert kellene mindenhol a Foldon olyan eletmod, mint az USA-ban vagy Europaban? Attol szep a Fold, hogy sokszinu. Az embernek pont az lesz a veszte, hogy elveszti az identitasat. En az USA-ban elek, de semmi olyat nem latok, amiert meg kellene orulni es rogton atultetni. Europaban sem...minden orszag mas, nem lehet csak ugy keszen atvenni modelleket, eletmodot. Nem veletlenul alakult ki x helyen y szokas, felfogas, mentalitas. Mennyivel kevesebb az ember, ha mindezt elveszti!
2010. nov. 17. 07:56
19/20 anonim válasza:
07.06! Szerintem azért törölték ki, mert azt is kimoderálták, amire válaszoltál. De hogy az első megjegyzése mit keres még mindig itt, és főleg, hogy tud vele 36% egyetérteni, nem tudom.
2010. nov. 17. 08:36
20/20 anonim válasza:
Amíg a nők helyzete ugyanilyen siralmas marad a fejletlen országokban, addig sajnos nem lesz változás... :( Mihint elkezdhetnek tanulni és megválogatni azt, hogy kihez menjenek férjhez (és versenyben van a "senkihez" válasz is) és nem lesznek alárendelt szerepben a családon belül, csökkenni fog a népességgyarapodás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!