Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Meddig hagyják még az olaszok,...

Meddig hagyják még az olaszok, hogy egy ilyen bolond miniszterelnökük legyen, mint Berlusconi?

Figyelt kérdés
2010. nov. 15. 19:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem még sokáig hagyják hiszen az olaszok mindig forró vérűek voltak, nem tudnak a seggükön maradni, Egyébként meg nem szegény ország nincs kiszolgáltatva le se szarják a miniszterelnöküket minek hiszen ott mindenki jól él bőség van meg jó mód , nincs ott baj az elnökkel hiába lopja az országot a népnek is jut belőle bőven a kincstárból :) Meg aztán amit legalább mond azt úgy ahogy be tartja hiába tapló az elnökük , jó elnök az szerintem, meg aztán szerintem az olasz maffiában is benne van.
2010. nov. 15. 20:49
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk Szardínia, Szicília, meg úgy általában Dél-Olaszország GDP/fő szempontjából alatta van az EU átlagnak, de legalább a fűtésszámla nem túl magas.
2010. nov. 15. 21:55
 13/18 doboszoli ***** válasza:
76%

Az előzőekben van egy rövid válasz, ami tükrözi az én véleményemet is.

Mit gondoltok, melyik az?

2010. nov. 16. 05:59
 14/18 anonim ***** válasza:
49%
az enyém.
2010. nov. 16. 06:56
 15/18 doboszoli ***** válasza:
Az is tetszik, de a dobogós a negyedik válasz, ment a zöld.
2010. nov. 17. 04:35
 16/18 anonim ***** válasza:
80%
Én meg azt hittem, hogy az enyém :(
2010. nov. 17. 08:45
 17/18 anonim ***** válasza:
56%

"Meddig hagyják még az olaszok, hogy egy ilyen bolond miniszterelnökük legyen, mint Berlusconi?"

1) Berlusconi kezében van a média jelentős része.

2) Olaszország is tele van hülyékkel, akiket egyáltalán nem érdekel az eladósodás vagy az, ha nem fejlődik a gazdaság, csak legyen egy kis gárdázás, meg keménykedjen a kormány a cigányokkal, és ők már elégedettek.

3) Mégis ki legyen Olaszország élén? Egy szánalmas, nyáladzó idióta szociáldemokrata? Egy románópródi?

2010. nov. 18. 12:49
 18/18 A kérdező kommentje:
hát Prodi igenis jobb lenne, mint ez az elmebeteg Berlusconi.
2010. nov. 18. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!