Meddig hagyják még az olaszok, hogy egy ilyen bolond miniszterelnökük legyen, mint Berlusconi?
Figyelt kérdés
2010. nov. 15. 19:35
11/18 anonim válasza:
Szerintem még sokáig hagyják hiszen az olaszok mindig forró vérűek voltak, nem tudnak a seggükön maradni, Egyébként meg nem szegény ország nincs kiszolgáltatva le se szarják a miniszterelnöküket minek hiszen ott mindenki jól él bőség van meg jó mód , nincs ott baj az elnökkel hiába lopja az országot a népnek is jut belőle bőven a kincstárból :) Meg aztán amit legalább mond azt úgy ahogy be tartja hiába tapló az elnökük , jó elnök az szerintem, meg aztán szerintem az olasz maffiában is benne van.
12/18 anonim válasza:
Mondjuk Szardínia, Szicília, meg úgy általában Dél-Olaszország GDP/fő szempontjából alatta van az EU átlagnak, de legalább a fűtésszámla nem túl magas.
13/18 doboszoli válasza:
Az előzőekben van egy rövid válasz, ami tükrözi az én véleményemet is.
Mit gondoltok, melyik az?
15/18 doboszoli válasza:
Az is tetszik, de a dobogós a negyedik válasz, ment a zöld.
16/18 anonim válasza:
Én meg azt hittem, hogy az enyém :(
17/18 anonim válasza:
"Meddig hagyják még az olaszok, hogy egy ilyen bolond miniszterelnökük legyen, mint Berlusconi?"
1) Berlusconi kezében van a média jelentős része.
2) Olaszország is tele van hülyékkel, akiket egyáltalán nem érdekel az eladósodás vagy az, ha nem fejlődik a gazdaság, csak legyen egy kis gárdázás, meg keménykedjen a kormány a cigányokkal, és ők már elégedettek.
3) Mégis ki legyen Olaszország élén? Egy szánalmas, nyáladzó idióta szociáldemokrata? Egy románópródi?
18/18 A kérdező kommentje:
hát Prodi igenis jobb lenne, mint ez az elmebeteg Berlusconi.
2010. nov. 18. 15:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!