Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Jeffrey Sachnak igaza van...

Jeffrey Sachnak igaza van Ukrajnáról?

Figyelt kérdés

[link]

Ő szakember, és ott volt, ismeri a szereplőket. Ukrajnában amerikai puccs volt 2014-ben. A világon egy nagyhatalom sem hagyná hogy ellenséges katonai tömb legyen a szomszédban, az Usa is azonnal lépne,ha ez történne pl Mexikóban, és ezt mindenki tudja, rajtunk kívül. Az csak duma hogy a másik gonosz, nem lehet tárgyalni vele, háború kell (Putler, Hitler, Szaddam, Aszad, Kaddafi, stb.), az eseményeknek nem ilyen egyszerű okai vannak. Illetve az usa külpolitikáját Izrael irányítja, és Sachs ezt nyilván nem antiszemitaként mondja. Az usát, nyugatot nem érdekli, hogy meghal 1 vagy 10 millió ember, ha szerinte az előnyős neki.

ma 07:00
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nincs:Svédország, Finnország, Lengyelország, Litvánia
ma 07:11
 2/7 A kérdező kommentje:
Sajnálatos esetek azom, de Ukrajna sokkal fontosabb, nagyobb. Valóban kockázati tényezők azok is. Finnország is ostoba módon csatlakozott mert Putler gonosz. Ezzel a béje helyett ellenséges lépést tett, veszélynek tette ki magát. Ez a natós politika hogy bárki csatlakozhat, hülyeség, mert a szomszédos államokra veszélyes, lásd Ukrajna.
ma 07:17
 3/7 anonim ***** válasza:
Brühühü brühühü....
ma 07:56
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy az ilyen hülyének szoktam mondani, hogy...Oroszország már rég az USA mellett van, és tűri is az USA! Nahát!

Alaszkaról hallottál már? Mi van mellette? 😯

ma 07:58
 5/7 A kérdező kommentje:
Az egyik probléma az hogy az emberek elég buták, nem értenek a szakmákhoz, és a politika az. Sőt még sok politikus is. Elhiszik, amit mondanak, hallanak. Még én is buta vagyok Sachshoz képest, pedig én nem hiszem el hogy Putler világuralomra tör. Persze Sachs ott volt, és ez a szakmája. Szomorú hogy nem gondolkodó a tömeg dönt, nem a szakemberek. Ez van minden politikai kérdésben, és ebbe emberek halnak bele.
ma 08:05
 6/7 anonim ***** válasza:
60%
Oké...szóval troll vagy.
ma 08:18
 7/7 anonim ***** válasza:

Sachs egy celeb.

Ha nem mondana a közvélekedésnek homlokegyenest ellentmondó dolgokat csak egy volna a sok önjelölt közgazdász zseni közül, de neki kell a rivalgafény.

Ezt Gábor zsazsa sokkal őszintébben csinálta, amikor azt mondta, hogy "Nem az a fontos, hogy igaz legyen, csak beszéljenek rólam"

ma 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!