Putyin átverte, becsapta Trumpot?
Figyelt kérdés
ma 17:20
1/9 anonim 

válasza:

Miért tette volna? Tárgyalnak a békéről, a jelenlegi feltételek, ahogy az várható volt, nem felelnek meg az oroszoknak.
2/9 anonim 

válasza:

Zelenszki verte át Putyint Minszki egyezménynél, Isztambulról már nem is beszélve.
Most ugyanazt próbálja eljátszani.
Egy hónap tűzszünet, közben fegyverkezik.
3/9 anonim 

válasza:

Nem, semmiféle ígéretét nem szegte meg. Az ukránoknak kell elfogadni az oroszok feltételeit, akkor jöhet a béke.
4/9 anonim 

válasza:

Szerintem az előttem lévő válaszolóknak akkor is Puytin lenne a jófiú ha atomot b@szna Magyarországra.
5/9 anonim 

válasza:

Hihetetlen, hogy akik eddig a békét harsogták, most próbálnak relativizálni és megmagyarázni, hogy miért helyes és érthető, hogy Oroszország nem akar tűzszünetet.
Mondjuk eddig is tudtam, hogy kamu volt a nagy békepártiságuk, de köszi, hogy erről megerősítettetek.
8/9 anonim 

válasza:

Nem belemegy a tüzszünetbe.
9/9 anonim 

válasza:

Nem értem a hozzászólásokat.
Putyin nem utasitotta vissza a tűzszünetet, hanem a feltételeket meg akarja változtatni. Ma tárgyalnak ujra. Minden egyezséget mindig egy csomó adok-kapok targyalás előz meg.
Az persze más kérdés, hogy mi van, ha valaki megszegi a megállapodást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!