Ha Nyugaton élnél milyen nemet/megszólítást választanál magadnak?
Figyelt kérdés
tegnap 10:14
A kérdező szavazást indított:
She/her
He/him
They/them
Ze/Hir
Xe/Xem
Ver/Vir
Te/Tem
Ey/Em
13 szavazat
4/13 anonim 

válasza:

Nőként nem érzem, hogy a nemi identitásom nagyon kilógna, hogy bármi mást válasszak, mint a she/her, még akkor is ha leszbikus vagyok.
5/13 anonim 

válasza:

Nyugaton élek, és még nem láttam, hogy léteznének ilyen nemátalakitó autómaták, ahol bedobsz egy zsetont aztán, azt választasz, amit akarsz, de jó lenne.
Heteró nőként, én 0rbán Viktorrá operáltatnám magam.
7/13 anonim 

válasza:

Mi ez konzultáció már, valami nyelvreform terv része? :-D
8/13 anonim 

válasza:

A nemünk a fogantatáskor eldől, nem mi választjuk. A megszólítás pedig a nemünkből következik, tehát azt sem mi választjuk.
9/13 anonim 

válasza:

8, az ember ezen már rég túllépett. El kellene felejteni ezt a velünk született biológiát, mert a technika meghaladta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!