Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az ártatlan arab civilek...

Az ártatlan arab civilek élete csak akkor számít, ha Izrael miatt halnak meg?

Figyelt kérdés

Szíriában az új kormányt formáló HTS csoport milicistái halomra ölik az avalitákat és a keresztény kisebbségeket. Azok az alaviták és az ottani keresztények ugyan olyan arabok mint a gázaiak.

Az iszlám világ kormányai hallgatnak.

Az Al Jazheera mosdatja Jolanit.

Nyugaton sem a haladó baloldal, sem a helyi muszlim közösség nem kezdett tüntetésbe.

ma 09:42
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
A mainstream nyugati média is hallgat róla.
ma 09:43
 2/11 anonim ***** válasza:
65%

Az arabok egymást is ölök, az izraeliek segitsége nélkül is bőven.

Sziták, Szuniták, az ISIS, a Hesbollah...

Szintiszta antiszemitizmus, ha valaki az izraeliekre keni azt, ami a közel-keleten történik. Nem kell oda Izrael sem, hogy az arabok naponta öljék egymást.

ma 09:43
 3/11 anonim ***** válasza:
51%
A saját gyermekeiket sem nézik semmibe, ha Izraelről van szó. Pajzsként használták őket, miközben ők simán meggyilkolták az elrabolt zsidó gyerekeket. A föld alatt a helye az összes hamasz terroristának. Ezek nem emberek.
ma 09:52
 4/11 anonim ***** válasza:
24%

3.

Elolvastad egyáltalán a kérdést ?

azt tudod hogy most keresztény arabokról van szó nem muszlim arabokról??

ma 09:57
 5/11 anonim ***** válasza:
23%

2.

Itt avaitákról van szó nem tudom minek kevered ide a sittákat meg a szunnitákat amikor semmi közelnek a kérdéshez!

ma 10:00
 6/11 anonim ***** válasza:
67%

Elolvastam, tudom, miről van szó. Ha te is elolvastad volna, akkor észrevetted volna, hogy a kérdező összefüggésbe hozta a kérdést az izraeli eseményekkel, ezért én is ezzel összefüggésben válaszoltam, és amit írtam, az igaz. Ezeknek semmi nem számít, csak a gyűlölet. Egymás iránt, de főleg a zsidók iránt. És a zsidók iránti gyűlöletük mindennél drágább nekik, még a gyermekeiknél is fontosabb. Amíg ez nem változik, addig nem lesz béke.

ma 10:25
 7/11 A kérdező kommentje:

“azt tudod hogy most keresztény arabokról van szó nem muszlim arabokról??”

Az alaviták a síita iszlám egy szektája (nem pejoratív értelemben használom most a kifejezést).

ma 10:35
 8/11 anonim ***** válasza:
35%
Lassacskán a közel keleten be fog állni egy amolyan egyensúly, amikor nem lesznek etnikai különbségek, hanem homogén lesz az arab országok összetétele. Szíriában iszlamisták, Afganisztánban tálibok a palesztinok meg vagy Egyiptomba vagy ciszjordániába. Mivel ezek a népek nem képesek civilizációt fenntartani ezért egy hatalmas konstans migrációs hullám fog megindulni Európába. Erre európának fel kell készülni, ha nem akarjuk a társadalmunkat tönkre tenni. Eddig ugye az EU úgy volt vele hogy rengeteg pénzt küld ezeknek az arab országoknak hogy javítsák az életminőséget és ne legyen migráció, de láthatod hogy csak fegyvereket vesznek és ölik egymást. Most viszont (talán) elkezdi magát europa és lesz tökük kiadni a tűzparancsot a külső határon.
ma 11:29
 9/11 A kérdező kommentje:

Elvéted a lényeget.

ma 11:51
 10/11 anonim ***** válasza:
35%
Persze, hogy elvéti a 4, 5, 8-as a lényeget, csak nem véletlenül. A céja(uk) éppen az, hogy elmaszatolja(k) azt, hogy nem a zsidók, hanem az arabok a gyilkosok.
ma 12:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!