Az ártatlan arab civilek élete csak akkor számít, ha Izrael miatt halnak meg?
Szíriában az új kormányt formáló HTS csoport milicistái halomra ölik az avalitákat és a keresztény kisebbségeket. Azok az alaviták és az ottani keresztények ugyan olyan arabok mint a gázaiak.
Az iszlám világ kormányai hallgatnak.
Az Al Jazheera mosdatja Jolanit.
Nyugaton sem a haladó baloldal, sem a helyi muszlim közösség nem kezdett tüntetésbe.

Az arabok egymást is ölök, az izraeliek segitsége nélkül is bőven.
Sziták, Szuniták, az ISIS, a Hesbollah...
Szintiszta antiszemitizmus, ha valaki az izraeliekre keni azt, ami a közel-keleten történik. Nem kell oda Izrael sem, hogy az arabok naponta öljék egymást.

3.
Elolvastad egyáltalán a kérdést ?
azt tudod hogy most keresztény arabokról van szó nem muszlim arabokról??

2.
Itt avaitákról van szó nem tudom minek kevered ide a sittákat meg a szunnitákat amikor semmi közelnek a kérdéshez!

Elolvastam, tudom, miről van szó. Ha te is elolvastad volna, akkor észrevetted volna, hogy a kérdező összefüggésbe hozta a kérdést az izraeli eseményekkel, ezért én is ezzel összefüggésben válaszoltam, és amit írtam, az igaz. Ezeknek semmi nem számít, csak a gyűlölet. Egymás iránt, de főleg a zsidók iránt. És a zsidók iránti gyűlöletük mindennél drágább nekik, még a gyermekeiknél is fontosabb. Amíg ez nem változik, addig nem lesz béke.
“azt tudod hogy most keresztény arabokról van szó nem muszlim arabokról??”
Az alaviták a síita iszlám egy szektája (nem pejoratív értelemben használom most a kifejezést).

Elvéted a lényeget.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!