Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Igaz az hogy az Ukrán katonák...

Igaz az hogy az Ukrán katonák többsége kényszerből van ott és kényszerből kell harcolniuk, kényszerből mennek a halálba?

Figyelt kérdés
ma 10:35
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
25%

Szerintem az ukrán katonák többsége már rég belement volna abba, hogy átadják a követelt területeket az oroszoknak, csak hagyják őket békén.

Ez Zelenszkij bűne, hogy kiteszi a saját népét egy ilyen borzalomnak, amikor nagyon jól tudja, hogy ha külső segítség, már rég vesztett volna. Az amerikai támogatás kiesésével pedig hátrányba is került.

ma 10:51
 12/20 anonim ***** válasza:
42%

Gondolom, hogy igen.

Azért sorozzák be az embereket. És azért viszik el azokat akik nem engedelmeskednek a behívó parancsnak.

ma 10:52
 13/20 anonim ***** válasza:
39%

"Az oroszoknál is van kényszersorozás"

Kamu. Ráadásul triplán.

1. Amit kényszersorozásnak hívsz az mozgósítás.

2. Oroszországban nincs mozgósítás jelenleg, ha csak a kaprokat kell lenyomniuk nem is lesz. Azokat lenyomják fél kézzel. Mozgósítás esetleg más haderő beavatkozása esetén várható.

3. Orosz sorkatonák nem teljesítenek frontszolgálatot. Határvédelmi vagy a hátországban kiszolgáló esetenként területvédelmi tevékenységet látnak el. Ennek során is keveredhetnek ugyan harci cselekménybe, de nem ez a jellemző.

A ki hazudik legnagyobbat egyetlen mondatban elődöntőjén első helyezést értél el. Nélküled a középdöntőt nem kezdjük el!

ma 10:59
 14/20 anonim ***** válasza:

"Azért sorozzák be az embereket. És azért viszik el azokat akik nem engedelmeskednek a behívó parancsnak."

Nem soroznak be senkit. Sorozás eleve csak békeidőben van. Hadiállapotban minden ilyesmi szünetel egészen az első tartós tűzszünetig.

ma 11:01
 15/20 anonim ***** válasza:
11%
Oroszországban van sorozás és sorkatonai szolgálat, viszont ők meg nem harcolnak a fronton. Oroszország jelenleg egy békés ország. Legfeljebb a szomszedjában dúló háború miatt csapódik be néha egy egy drón vagy rakéta. Viszont ott nincs hadiállapot mert nem áll senkivel háborúban jelenleg. A NATO tervezi ugyan, hogy megtámadja és akkor ott is elrendelhetik a hadiállapotot és a mozgósítást, de az én véleményem szerint a NATO nem meri ezt meglépni. Megint csak a sarokból nyüszít maga alá vizelve, ahogyan ez megszokott.
ma 11:08
 16/20 anonim ***** válasza:
71%
A szükség sajnos nagy úr. De szerintem védő háborúban valamelyest elfogadottabb a kényszersorozás mint támadó háborúban.
ma 11:14
 17/20 anonim ***** válasza:
75%
Támadó hábiban ma már nem is jellemző hogy alkalmaznák. Észak Korea az egyetlen akiről el tudom képzelni. Régebben persze volt az USAban is, de mára már ott is csak önkéntesek mennek támadó küldetésre.
ma 11:21
 18/20 anonim ***** válasza:
41%
Igen, de a ruszkiknál is. Ilyen a háború, pláne két nem túl demokratikus országban.
ma 11:22
 19/20 anonim ***** válasza:
0%

"Szerintem az ukrán katonák többsége már rég belement volna abba, hogy átadják a követelt területeket az oroszoknak, csak hagyják őket békén."

Hát ja. Nagyjából egy kezeden meg tudod számolni azt az ukrán frontkatonát aki nem.

ma 11:22
 20/20 anonim ***** válasza:

"Szerintem az ukrán katonák többsége már rég belement volna abba, hogy átadják a követelt területeket az oroszoknak, csak hagyják őket békén."

Orbán Balázs, te vagy az, te hazaáruló kutya???

ma 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!