Igaz az hogy az Ukrán katonák többsége kényszerből van ott és kényszerből kell harcolniuk, kényszerből mennek a halálba?

Szerintem az ukrán katonák többsége már rég belement volna abba, hogy átadják a követelt területeket az oroszoknak, csak hagyják őket békén.
Ez Zelenszkij bűne, hogy kiteszi a saját népét egy ilyen borzalomnak, amikor nagyon jól tudja, hogy ha külső segítség, már rég vesztett volna. Az amerikai támogatás kiesésével pedig hátrányba is került.

Gondolom, hogy igen.
Azért sorozzák be az embereket. És azért viszik el azokat akik nem engedelmeskednek a behívó parancsnak.

"Az oroszoknál is van kényszersorozás"
Kamu. Ráadásul triplán.
1. Amit kényszersorozásnak hívsz az mozgósítás.
2. Oroszországban nincs mozgósítás jelenleg, ha csak a kaprokat kell lenyomniuk nem is lesz. Azokat lenyomják fél kézzel. Mozgósítás esetleg más haderő beavatkozása esetén várható.
3. Orosz sorkatonák nem teljesítenek frontszolgálatot. Határvédelmi vagy a hátországban kiszolgáló esetenként területvédelmi tevékenységet látnak el. Ennek során is keveredhetnek ugyan harci cselekménybe, de nem ez a jellemző.
A ki hazudik legnagyobbat egyetlen mondatban elődöntőjén első helyezést értél el. Nélküled a középdöntőt nem kezdjük el!

"Azért sorozzák be az embereket. És azért viszik el azokat akik nem engedelmeskednek a behívó parancsnak."
Nem soroznak be senkit. Sorozás eleve csak békeidőben van. Hadiállapotban minden ilyesmi szünetel egészen az első tartós tűzszünetig.

"Szerintem az ukrán katonák többsége már rég belement volna abba, hogy átadják a követelt területeket az oroszoknak, csak hagyják őket békén."
Hát ja. Nagyjából egy kezeden meg tudod számolni azt az ukrán frontkatonát aki nem.

"Szerintem az ukrán katonák többsége már rég belement volna abba, hogy átadják a követelt területeket az oroszoknak, csak hagyják őket békén."
Orbán Balázs, te vagy az, te hazaáruló kutya???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!