Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az amerikaiak mégis mit...

Az amerikaiak mégis mit gondoltak, amikor Trumpot megválasztották újból?

Figyelt kérdés

Nem véletlen, hogy elbukta a 2020-as választást, amnéziájuk van az amerikaiaknak? Felejtsük el most az ukrán dolgot, alapjáraton káosz már most, amit leművel más területeken is.

Mexikó és Kanada ellen is pl. amit leművel szerintem minősíthetetlen. Ugyanez igaz az EU-ra is. Ezen kívül romlik folyamatosan a kapcsolata az országnak Dél-Koreával, Japánnal, Ausztráliával és Új-Zélanddal is, vagyis mondhatni mindenkivel, akivel szövetségben állnak. Értem én, hogy a világ legnagyobb hatalma, de komolyan azt hiszi Trump, hogy ha a saját szövetségesei ellen megy, akkor a gazdasága növekedni fog, vagy netán nem fogja megérezni az USA?

Ha az említett országok ugyanúgy összefognak az USA ellen garantált, hogy a ciklusa végére elveszíti az első helyet a ranglistán. Mindig is tudtam, hogy az amerikai nép alapjáraton egybites, na de hogy ennyire. Legdurvább, hogy még most is egy csomóan Istenítik... Kína röhög a markába, legnagyobb nyertese lesz Trump ámokfutásának.

ma 09:20
 1/9 anonim ***** válasza:
51%
Én örülök, hogy megválasztották! Végre megszűnik az amerikai pénzen tolt lipsi agymosás világszerte!
ma 09:26
 2/9 anonim ***** válasza:
30%

Azt hogy nem fog többet költeni Ukrajna felfegyverzésére és segélyezésére, nem fog többet költeni LMBTQ programokra, nem fog többet költeni külföldi politikai célú médiatámogatásokra például USAID, nem fog többet költeni felesleges bürokráciára aparátusra Elon Musk irányításával. Vámot vet ki a külföldi országokra az USA gazdaságának a megvédése érdekében. Megvédi az országot a bevándorolni akaró bűnözők drogbandák terroristáktól és legális bevándorlási programot vezet be hogy kizárólag csak az jöhessen be aki dolgozni is akar nem pedig segélyen élni élősködni.

És lám nézd csak, bejött nekik.

ma 09:28
 3/9 anonim ***** válasza:
56%

Mert Biden egy sétáló Trump reklám volt, és ez későn esett le a demokratáknak, indították a feka csajt de akkor már késő volt.

Így most egy másik öregember mondja a hülyeséget 4 évig, konkrétan Trump mond valamit aztán mikor kérdezik hogy komolyan mondta e egyszerűen letagadja. Nem irigylem az amcsikat hogy ez a választék.

ma 09:29
 4/9 anonim ***** válasza:
34%
Így vagy úgy, de mindenki kihasználta az USA-t. Trump bácsinál pedig nincs tovább ingyen ebéd senkinek. Polkorrektség nélkül képviseli az amerikai érdekeket. Megteheti, sőt ez a dolga.
ma 09:29
 5/9 anonim ***** válasza:
41%
Hogy Amerikára koncentrál és ismét naggyá teszi.
ma 09:30
 6/9 A kérdező kommentje:

Annyira éreztem, hogy az LMBTQ is fel lesz hozva. Megszállottak... De jó lenne, ha ténylegesen csak ez az egy probléma lenne a mai világban, utópikus társadalomban élnénk. Vicces, hogy egyesek nem látnak tovább a témától.

Mindenki kihasználta az USA-t? :D Ezt még te sem gondolod komolyan, ismered te egyáltalán az ország történelmét, valamint a mai gazdasági politikáját? Kötve hiszem, gondolom te is csak a woke ideológia ellenzője vagy, aki azt hiszi ettől nagyobb baj létezik.

ma 09:36
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Örülök, hogy így ismersz, hogy én mit tudok és mit nem. Ettől még a tény annyi, hogy Trump demokratikus választáson nyert, és egy kicsit helyre teszi a világot. A fenti öt válaszból négy helyesli egyébként Trump lépéseit. Tehát láthatóan mindenki hülye, csak te vagy helikopter.
ma 09:42
 8/9 anonim ***** válasza:
50%

Az USA-ba történő latino bevándorlás évtizedes mélypontra süllyedt. A védővámok erősítik az USA gazdaságát. Nem szórják a pénzt a tőlük több ezer km-re lévő Ukrajna megvédésére. És igen, az LMBTQ is vissza lett szorítva.

Most mondd meg, hogy egy USA lakos szempontjából ezek közül melyik rossz?

ma 09:43
 9/9 anonim ***** válasza:

"Mindenki kihasználta az USA-t? :D"

a NATO országok (többek között) azt vállalták a csatlakozással, hogy a GDP-jük legalább 2%-át fordítják a haderejükre. ezt 2023-ban 10 ország teljesítette (ami egyébként csúcsérték volt), 2024-ben 23. a 32-ből. és még így is a teljes költés kb. 2/3-a az USA-ra esik.

kérlelhetetlen proletár őszinteséggel meséld már el, hogy ez miért nem kihasználás!

[link]

ma 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!