Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Magyarországnak miért érdeke,...

Magyarországnak miért érdeke, hogy olyan politikusok olyan politikáját támogassa, ami a saját térségünk biztonságát kockzátatja, ráadásul az ország önrendelkezésével szembemenve?

Figyelt kérdés
[link]

márc. 2. 08:25
 1/9 anonim ***** válasza:
85%

Elon Musk nem politikus, hanem valamiféle tanácsadó Trump kormányában.

Magyarország nem támogatja, hogy az USA kilépjen az ENSZ-ből, NATO-ból, de valószínűleg Trump adminisztrációja sem fogja támogatni a felvetést.

márc. 2. 08:32
 2/9 anonim ***** válasza:
31%

Önrendelkezés?

Tudod te mi az?

Az USA volt a legngyobb gátja, meg az EU.

3/9 anonim ***** válasza:
70%
Magyarországnak nincs érdeke. Csak embereknek lehet olyan. A fontosabb emberek érdeke érvényesül.
 4/9 A kérdező kommentje:

Igen, tudom, mi az önrendelkezés. 97-ben az én szüleim a NATO tagság mellett szavaztak, 2004-ben, pedig én a szüleimmel együtt az Európai Úniós tagságra szavaztunk. Én is az EU tagságra szavaztam és ma is arra szavaznék.

Magyarország olyan politikusokat támogat, ami a mi térségünk destabilizációjában érdekelt, mind Oroszországban, mind az Amerikai Egyesült Államokban. Mi érdeke az országnak abban, hogy a saját önrendelkezésünkel szembe menve veszélyeztessék a saját térségünk gazdaságát, biztonságát?

márc. 2. 08:36
 5/9 anonim ***** válasza:

Magyarországnak nem érdeke, de Orbánt valamivel nagyon zsarolhatják, hogy így megváltozott...

[link]

márc. 2. 08:58
 6/9 A kérdező kommentje:
És arról, egyébként szinte alig esik szó, amit a Balkánon csinálunk. Konkrétan, mintha gyújtogatna azt remélve, hogy valahaol felrobban.
márc. 2. 09:02
 7/9 anonim ***** válasza:
58%
Ez a kérdés relevánsabb lett volna az EU-ra nézve akkor amikor Biden volt az elnök.
márc. 2. 09:14
 8/9 A kérdező kommentje:

És én ennek ellenére Magyarországról tettem fel a kérdést.

Magyarország az, ami olyan politikusok, olyan politikáját támogatja ma is, ami a térségünk destabilizációjában érdekelt. Miért?

márc. 2. 09:19
 9/9 anonim ***** válasza:
40%
8: a polkorrektség jegyében feltetted ugyanezt a kérdést arról a témáról amit kérdeztem a 7esben?
márc. 2. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!