Magyarországnak miért érdeke, hogy olyan politikusok olyan politikáját támogassa, ami a saját térségünk biztonságát kockzátatja, ráadásul az ország önrendelkezésével szembemenve?

Elon Musk nem politikus, hanem valamiféle tanácsadó Trump kormányában.
Magyarország nem támogatja, hogy az USA kilépjen az ENSZ-ből, NATO-ból, de valószínűleg Trump adminisztrációja sem fogja támogatni a felvetést.

Önrendelkezés?
Tudod te mi az?
Az USA volt a legngyobb gátja, meg az EU.

Igen, tudom, mi az önrendelkezés. 97-ben az én szüleim a NATO tagság mellett szavaztak, 2004-ben, pedig én a szüleimmel együtt az Európai Úniós tagságra szavaztunk. Én is az EU tagságra szavaztam és ma is arra szavaznék.
Magyarország olyan politikusokat támogat, ami a mi térségünk destabilizációjában érdekelt, mind Oroszországban, mind az Amerikai Egyesült Államokban. Mi érdeke az országnak abban, hogy a saját önrendelkezésünkel szembe menve veszélyeztessék a saját térségünk gazdaságát, biztonságát?

Magyarországnak nem érdeke, de Orbánt valamivel nagyon zsarolhatják, hogy így megváltozott...

És én ennek ellenére Magyarországról tettem fel a kérdést.
Magyarország az, ami olyan politikusok, olyan politikáját támogatja ma is, ami a térségünk destabilizációjában érdekelt. Miért?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!