Nem, de lehetőleg határon kívül tankolok, vásárolok.
ma 16:43
4/10 anonim válasza:
Nem.
Átlag felett keresek.Van 2 diplomám, nem mondok le az autózásról.
ma 16:45
5/10 anonim válasza:
#4. Egy 2 diplomás már túlképzett a Megafosnál.
ma 16:50
6/10 anonim válasza:
Január óta 100-ast tolok a járgányba.Legalább neki legyen jobb...
ma 16:50
7/10 anonim válasza:
Én korábban se unalmamban autókáztam, hanem mert dolgom volt valahol. Most is ugyanúgy azért autózok, mert dolgom van valahol. Nem visz el senki ingyen.
Másrészt meg, korábban is észszerűen vezettem, hogy ne fogyjon az indokoltnál több benzin, mert minek. Most szintén így vezetek.
Autóim is ugyanazok már sok éve.
Szóval, nem tudok mit csökkenteni a fogyasztáson.
A bekerülési költségen annyit, hogy nekem is van Orlen appom. Korábban 15, sőt 20 Ft is volt a l-enkénti kedvezmény.
ma 17:24
8/10 anonim válasza:
Én nem azt mondom, hogy kis pénz nem pénz, tehát megértem az ilyen 1-2 ezer forintos kuporgatásokat is, én is voltam szegény mint a templom egere. Na de akkor nem is autóztam. Az autózás drága. Ha valaki olyan anyagi helyzetben van, hogy 1-2 forintokat spórolgat benzinen és inkább 90 helyett 85-tel megy az országúton, az ne autózzon. És ezt nem rosszindulatból mondom, de mi lesz majd akkor, amikor ALAPVETŐ dolgok mennek tönkre az autón és azt mondja a szerviz, hogy kezdésnek 250 ezer? Akinek 1-2 ezreket kell spórolnia, az mégis hogy fogja kifizetni? Miért hozza magát ilyen helyzetbe az ember? Miért 1-2 ezres spórolásból akar jobban élni, ahelyett, hogy eladná a pénztemetőt és havi 30-40-50-akárhány ezret megspórolna, na meg egy szívinfarktust a szervizben, mert annak is csak idők kérdése.
ma 17:50
9/10 Tibcsikeh válasza:
Elektromos autóm van, hidegen hagynak a benzin árak.
ma 18:42
10/10 anonim válasza:
"Elektromos autóm van, hidegen hagynak a benzin árak."
Pedig emiatt a kajád is sokkal drágább lesz.Még a neten rendelt szrjaid se 990Ft-ért,hanem 1990-3500Ft-ért hozzák ki.
Nem véletlen.Csak a többség az orráig se lát el.Nem véletlen a sorozatos 2/3-ad....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!