Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A szerbek meddig játszhatják...

A szerbek meddig játszhatják még a "hattyú halálát"?

Figyelt kérdés
Az ENSZ-ben most az állítólag haver oroszok ellen szavaztak, aztán Vucic bocsánatot kért az oroszoktól, és technikai hibára hivatkozott, konkrétan rossz gombot nyomtak meg. Ez nekem nagyon dedósnak tűnik, amolyan kétkulacsos tempónak. Tudtommal már ezt a trükköt elsütötték már párszor.

ma 11:49
 1/3 anonim ***** válasza:
81%
Még mindig jobb, mint amit Viktor művelt. A világ szégyenei vagyunk.
ma 12:08
 2/3 A kérdező kommentje:
Miért, az jobb lett volna hogy nemmel szavazunk, aztán Orbán elkezd magyarázkodni Putyinnak? Szerintem az nagyon megalázó, és átlátszó lett volna. Így is rajtunk a bélyeg, hogy Putyin 5.-ik hadoszlopa vagyunk.
ma 12:12
 3/3 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem meg igennel kellett volna szavazni és nem kellett volna magyarázkodni Putykónak, mivel elvileg szuverén ország vagyunk önálló döntéssel...., problem solved...
ma 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!