Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Trump eddigi tevékenységéről...

Trump eddigi tevékenységéről mit gondolsz?

Figyelt kérdés
Szerintem egyszerűen felháborító szinte minden lépése és mondata.
tegnapelőtt 15:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Kíváncsi vagyok bejön-e Puzsér jóslata, 4 éven belül polgárháború az USA-ban. Magára hagyja Európát. Én tippem, egyik sem.
tegnapelőtt 17:42
 12/14 anonim ***** válasza:
37%
Katasztrofális a cselekedetei.
tegnapelőtt 17:49
 13/14 anonim ***** válasza:

Azt csinálja, amit vártam. Megmutatja Európának és a világnak, hogy mi történik, ha egyoldalúan, önmagát alárendelve egy külső (gazdasági, katonai) erőre hagyatkozik és annak a külső erőnek változnak a prioritásai vagy lehetőségei.

Ez pontosan ugyanaz, mint energia szempontból az EU-orosz viszonnyal történt az ukrán háború kapcsán és gyártás terén EU-Kína viszonyban a COVID (és Ever Green) miatti készlethiányok kapcsán).

Egyértelmű jelzés, hogy Európának saját jogon kell erősnek lenni és enyhíteni a függőségeit, nem pedig más hatalmak farvizén aodródni.

tegnap 08:46
 14/14 anonim ***** válasza:
*sodródni
tegnap 08:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!