Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Németországban melyik párt...

Németországban melyik párt fogja nyerni a választásokat?

Figyelt kérdés
Ugye nem az AFD?

tegnapelőtt 10:10
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
90%
na jó, nem mindenki. de a legtöbben szeretik. az én német kollegáim imádják. aztán megkérdeztem ismerik-e a belpolitikáját is? ja, azt nem :D
tegnapelőtt 12:20
 22/60 anonim ***** válasza:
81%
21 na pont így szereltem le azt a kirándulós embert.
tegnapelőtt 12:21
 23/60 anonim ***** válasza:
52%
Egy Afd kormány esetén a kint élő magyarok, mint külföldiek is meg lennének szopatva, megmosolyogtató ahogy pár f.ideszhivő ujjong a náciknak, de azzal mi sz.arul járnánk. Afd mem fog tudni kormányt alakítani.
tegnapelőtt 13:14
 24/60 anonim ***** válasza:
22%
Miért lennének megxopatva? :D
tegnapelőtt 13:17
 25/60 anonim ***** válasza:
10%

23 mondjuk nem mindegy, hogy az AfD miatt kell menni, vagy azért, mert el kell adnom a házam meg mindent, mert munkám sem lesz?

Másrészt nem egyenlőre nem horogkereszteseket választanak, aki elég ideje itt van, beadja a kérelmet állampolgárságra és kész. Eddig csak a horogkeresztesek tettek különbséget a született és a másodrangó polgárok közt.

tegnapelőtt 13:20
 26/60 anonim ***** válasza:
46%

"mint külföldiek is meg lennének szopatva, megmosolyogtató ahogy pár f.ideszhiv"

Honnan szeded ezt?

Nagyon elő akarjátok adni, de kb a kutya nem beszél erről, eleve ki kellene lépnie az EU-ból.

tegnapelőtt 13:22
 27/60 anonim ***** válasza:
0%

", hogy az AfD miatt kell menni, vagy azért, mert el kell adnom a házam meg mindent, mert munkám sem lesz"

el kéne járnod AfD Veranstaltungokra, meg olvasni a programjukat, netán beszélni velük. Senkinek sem kell hazamennie, csak azert mert külföldi. Azoknak az Asylbewerber-eknek kell, akik haszontalanok az országnak. Se munka, se tanulás, se semmit nem akarnak, csak a Bürgergeldből élni. Ha te ezek közé tartozol, akkor valóvan rezeghet a gatya:D Látszik az agymosás hatása. Amúgy AFD tag vagyok;)

tegnapelőtt 13:37
 28/60 anonim ***** válasza:
74%

27.

Az a baj, hogy már ide is beszivárogtak. Pofátlanul hazudik a témáról és előadja magát, hogy ha az ADF nyer, akkor megy mindenki haza. Holott ez nyilvánvaló hazugság

tegnapelőtt 13:40
 29/60 anonim ***** válasza:
0%
Persze, hogy az. Aztán majd jönnek, hogy blabla leszbikus Svájcban él, nem fizet adót Németországnak (nem igaz) blabla. . Gőzük sincs az AfD-ről, de belemagyaráznak.
tegnapelőtt 13:43
 30/60 anonim ***** válasza:

27-28 "Senkinek sem kell hazamennie, csak azert mert külföldi."

Nyugi én is így tudom, csak mivel valóban nem járok pártrendezvényekre, nem tudnám hitelesen cáfolni, ezért nem fogok senkivel vitába keveredni.

Annyit tudok, hogy a feleslegnek szimpatikus a programjuk, pedig pl. a fideszt zsigerből gyűlöli. Így hiszek neki.

tegnapelőtt 13:45
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!