Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Német zöldek, balliberálisok...

Német zöldek, balliberálisok miért akarnak még több migrációt és semmi szigorítást?

Figyelt kérdés

Napi szintû az erõszakolás és késes támadás - gyilkosság.

Már rendõrt és újabban 2 éves gyereket is megöltek.

Most volt a parlamentben indítvány, hogy legalább kicsit szigorítsanak, és leginkàbb az illegàlis migráción.

Nem arról volt szó, hogy senki be se léphessen, csak szigorításról.

A zöldek és szocdemek mind ellene szavaztak. Nem kell szigorítani.

A zöldek még több migránst akarnak, meg lazítani a szabályokon. Hogy a már ott élõ férfiak családja, neje gyereke is jöhessen Németországba.

Ezt miért csinálják? Miért nem elég nekik még mindig?

ma 10:42
 1/7 anonim ***** válasza:

De már tettek elene, azaz folyamatban van. Mindenkinek kikültek egy kérdöivet, hogy van-e munkája, mióta tartozkodik Németországban, van családja, stb, hogy el tudják birálni, hogy van-e tartozkodási joga.

Csak ez még el fog tartani egy jó ideig mig elbirálják.

ma 11:01
 2/7 anonim ***** válasza:
60%

"Mindenkinek kikültek egy kérdöivet, hogy van-e munkája, mióta tartozkodik Németországban, van családja, stb, hogy el tudják birálni, hogy van-e tartozkodási joga"

Hát hogyne... tudod a legtöbb ukrán hogy kapja a bürgergeldet? úgy, hogy az igénylőlapon azt tünteti fel, hogy semmi vagyona, se kocsija, se lakása otthon Ukrajnában... mivel a német hatóság ezt nem tudja ellenőrizni, így elhiszik... elhiszik bammeg...na ezt akarja az AfD megszüntetni. 3 hónap, ha utána nincs munkája, nincs bürgergeld sem. továbbá: Ukrajnában 57 évesen mehetsz nyugdíjba. ha egy ilyen ukrán jön, egy szál befizetés nélkül kapja a német alapnyugdíjat. Na ezt sem engedné az AfD. Úgyhogy hajrá AfD!

ma 11:45
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem Ukrajna egy kicsit más eset mint Közelkelet. Az ukránoknak nyitott a határ. Szerintem az ukránok esetében nem beszélhetünk illegális migrációról.
ma 16:40
 4/7 anonim ***** válasza:
Attól még a pénzbe kerülnek és sokan ki is használják, eszük ágában sincs dolgozni, beilleszkedni, tehát ilyen szempontból nem másabb, mint egy afgán, szir vagy afrikai. Továbbá ha egy országból menekülök, mert háború van, nem oda járok nyaralni, mert akkor minek is menekülök onnan? A kérdés legyen költői...
ma 17:12
 5/7 anonim ***** válasza:

"Továbbá ha egy országból menekülök, mert háború van, nem oda járok nyaralni, mert akkor minek is menekülök onnan? A kérdés legyen költői..."

Ebben igazad van, ezt én sem értettem, hogy miért engedik.

Még azt tartom furcsának Svájcban (mivel nincs minimálbér), miért engedik 1/2 fizetésért dolgozni öket.

ma 19:33
 6/7 anonim ***** válasza:
Pontosan. Személyesen ismerek 10 ukránt. Mind hazajár, valaki havonta 1szer, valaki kéthavonta 1szer, mind segélyezett (volt) Németországban.. Hát bammeg... ingyen vonatjegy, ingyen nyelvtanfolyam, ingyen lakás, azt mostmeg a fizetésüket viszik haza... nem csak nekem bicskanyitogató, hanem a német kollégáimnak is.
ma 20:46
 7/7 anonim ***** válasza:

[link]

(2. 4. 5. Kép)

Igen sajna ilyen luxuasautókkal szedték svájcban is a segélyt.

Serdar Somuncu (komikus Németországban) is valahogy úgy fogalmazott, hogy: tudod mennyi Porschén láttam ukrán rendszámot? Á csak azoknak volt lehetöségük menekülni, akiknek gyors kocsijuk volt.

[link]

ma 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!