Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Rövid időn belül miért lett...

Rövid időn belül miért lett ennyire menő manapság a rasszizmus és fasizmus? Semmiből nem tanul az emberiség?

Figyelt kérdés

[link]

https://www.youtube.com/watch?v=SYMWkW6AS3Q

Menekültek üldözése/bebörtönzése, lmbtq emberek megfélemlítése/jogainak csorbítása, más országok fenyegetése (Grönland, Kanada) illetve támogatott etnikai népirtások (Gáza).

Csak pár dolog ami az elmúlt pár hónapban látott napvilágot mióta a sárgahajú bohóc lett az USA elnöke.

Innen már csak egy lépés a gázkamrákig (melegek, fogyatékosok, transzneműek, színes bőrűek).

De már a németek agyában is kezd előtörni a Hitleri beidegződés, az idegengyűlölet és erre alapozzák a választást is. Az USA pedig konkrétan saját magát köpi szembe azáltal, hogy üldözi a bevándorlókat és a színes embereket miközben a sokszínűségnek és a bevándorlóknak köszönhetik a nagyhatalmi státuszukat. A Szabadság-szobornak többé nincs létjogosultsága ott állni, le is lehetne bontani.

Tényleg erre van igénye a világnak?

tegnap 14:33
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
56%

Azért kicsit árnyaltabb a kép. A menekült státusz senkit sem jogosít fel arra hogy semmibe vegye a befogadó ország törvényeit.

Olyan köztörvényes bűncselekményekről van szó amelyekért európában börtönbüntetés jár, ahonnan meg menekül ez a szegény pára ott pedig akasztás, kézlevágás, megkövezés.

Egyetlen ország sem tűri a lopást, nők megerőszakolását, kábítószer kereskedelmet.

Ja és mindenhol DOLGOZNI kell. Akinek ez nem tetszik húzzon vissza anyjába. Ilyen egyszerű.

A másik meg ez az lmbtq f.szság. A hálószobában mindenki azt csinál amit akar. Egyébként meg két biológiai nem van a hím és a nő.

A többi az mind genetikai hiba tehát betegség mint például a törpe növés.

Ha betegség akkor helyén kell kezelni a dolgokat.

tegnap 14:43
 2/32 anonim ***** válasza:
60%

"Csak pár dolog ami az elmúlt pár hónapban látott napvilágot mióta a sárgahajú bohóc lett az USA elnöke."

Jan. 20-tol, tehat meg 3 hete sincs...

tegnap 14:47
 3/32 anonim ***** válasza:
69%

Már ne haragudj, a közel keleti bevándorlókkal szembeni tartózkodás az nem fasizmus meg Hitler, meg gázkamrák. Sőt, sok esetben pont ők azok akik fundamentalisták és civileket mészárolnak a vallásuk nevében. Trumpot spec én sem csípem, de más okokból.

Én liberális vagyok, de pont az a fajta ember mint te égeti le ezt a fogalmat azzal hogy a woke butaságot nyomatja meg nácit kiált éjjel nappal, mint Péter és a farkasok.

tegnap 14:48
 4/32 anonim ***** válasza:
52%

1

És a törpe növésűek is takarodjanak vissza a négy fal közé? :D

tegnap 14:48
 5/32 anonim ***** válasza:
59%
2: na igen, belehúzott a bohóc meg a Kicsi Énje (Elon Musk).
tegnap 14:50
 6/32 anonim ***** válasza:
48%

Nem kell látványosan értetlenkedni.

A törpe növésűek nem akarnak külön WC-t, és nem akarják megmagyarázni a gyerekeknek hogy milyen k.rva jó dolog olyan kicsinek maradni felnőtt korban is.

tegnap 14:53
 7/32 anonim ***** válasza:
49%
Ezt én sem értem. Bár Gázában pontba palesztinok akarják kiírtami a zsidókat lásd október 7. de én sem értem hogy tramplinak mibaja a bevándorlókkal, a melegekkel, transzokkal, zsidókkal, muszlimok Kál stb
tegnap 14:55
 8/32 anonim ***** válasza:
39%
3-as értsd már meg hogy az iszlám tíltja a terrorizmust. Az ISIS al kaida stb egyszerű oroszok által pénzelt fasiszta terrorszervezetek és a normális muszlimok pont előlük menekülnek Európába és Amerikába
tegnap 14:58
 9/32 anonim ***** válasza:
56%

Na már az ISIS is orosz :)))))))))))

Nincs neked üldözési mániád véletlenül ?

tegnap 15:02
 10/32 anonim ***** válasza:
50%
A felsőbb vezéreket kell erről kérdezgetni.
tegnap 15:05
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!