Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Trump eddigi katasztrófális...

Trump eddigi katasztrófális elnöksége, fasiszta megnyilvánulasai miatt szintre biztosra vehetjük, hogy a demokraták fogják átvenni a hatalmat?

Figyelt kérdés
Trumpot nem érdekli Amerika, csak a haverjait akarja meggazdagítani, s zavart okozni a világban. Csak az a szörnyű, hogy 75 millió nagyon egyszerű ember ezt a populista hazugságot beveszi. Itthon is elhitték a fideszesek, hogy Trump 1 nap alatt elhozza a békét. Sajnos ez nem vált be, hazudott mint minden populista vezető.

ma 17:21
1 2 3 4
 21/36 Jeffrey Spender ***** válasza:
84%

Ami hisztit előadnak a transznemű témában is.

A lakosság 0,0039 %-át jelentik a transzik, és mégis mekkora kampányt kerítenek nekik, csak Miért ?

ma 19:39
 22/36 Jeffrey Spender ***** válasza:
63%

# 20

Orvosilag nem lehetséges.

Csontvázilag, izomzatilag, nemiszervileg, és terhelhetőségileg különbözik feketén és fehéren a férfi és a nő.

Nem lehet transznemülni, vagy transzfajulni.

ma 19:41
 23/36 Jeffrey Spender ***** válasza:
61%
Attól, hogy levágják az illető kukiját, vagy műhímtagot csatolnak fel neki, attól még nem oldódnak meg a problémái.
ma 19:42
 24/36 A kérdező kommentje:

21) valóban

De legalább talaltak még egy csoportot aki ellen lehet uszítani. Szerintem normál ember nem nagyon hallana erről, ha a jobboldali média nem harsogná mindennap hogy fúj transzok, fúj melegek. Mindenki legyen nagy keresztény és szüljön kilóra.

ma 19:52
 25/36 Jeffrey Spender ***** válasza:
53%

Mindkét oldalon van bőven idióta, az egyik az, aki azzal kampányol, hogy transzinak lenni felsőbbrendű dolog, és még politikai alapon ad nekik magas hivatalokat is.

A másik meg a konstans alkoholgőzt eregető és amúgy is született tahók.

ma 20:01
 26/36 anonim ***** válasza:
71%

20: "vannak olyan emberek akiknek az agya még a lelke"

itt gondolom azt akartad írni hogy "meg a lelke"

a lélek az maradjon a vallásnál, ha valaki nőnek képzeli magát férfi létére, a gond az elmében keresendő, ami pszicho dolog.

"én jogász vagyok külföldön"

ja vettük észre: "még" a lelke, "ággyal" és lélekkel születtek. nem inkább troll?

"nemi diszfória"

bárhol rákeresve, mentális és pszichos oldalakat dob fel, nem rendellenesség ez hanem elmezavar.

"emberi jogi szempontból humánus megoldás ha megengedjük"

szíve joga azt csinálni a testével amit akar. de ez maradjon az ő élete és döntése, nem kéne tolni a politikában, iskolában, médiában.

ma 20:29
 27/36 anonim ***** válasza:
0%
26 az autó korrekt elírta, én meg nem néztem mert fél*asznhogy ennyi fasiszta van itt
ma 20:52
 28/36 Jeffrey Spender ***** válasza:
100%
Őőő Mit jelent a te értelmezésedben a fasizmus ?
ma 20:56
 29/36 A kérdező kommentje:
25) senki nem kampanyol azzal h felsobbrendu. De aki meg azzal kampanyol, hogy ki kell oket tiltani, meg nem emberek a transzok, azok nácik, s koszonjuk szepen nem kerunk belőlük.
ma 21:35
 30/36 Jeffrey Spender ***** válasza:
100%

Ez a "fasiszta" dolog nálunk úgy működik, hogy akinek a véleménye nem tetszik, arra ti egyből ordítozzátok, hogy náci, meg fasiszta, anélkül, hogy tudnátok, mit jelentenek ezek.

Értéktelenek vagytok.

ma 22:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!