Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Trump elnöksége vajon világháb...

Trump elnöksége vajon világháborúba torkollik?

Figyelt kérdés
Egyre rosszabb előérzetem van.

ma 13:19
 1/6 anonim ***** válasza:
34%

Aha.

Az elmúlt 3 évben nem volt rossz előérzeted gondolom, miközben a NATO vezetője meg a nagy hadsereggel rendelkező országok viszont folyamatosan azzal hergeltek, hogy meg kell támadni az oroszokat, meg azok majd jól lerohannak mindenkit is, ugye?

ma 13:21
 2/6 anonim ***** válasza:
43%

Megvagyok róla győződve, hogy az a globális világrend, ami eddig megakadályozta azt, hogy legyen egy 3. világháború, az az, amit először, Putyin, majd Kina és most Trump kezdett szétszedni teljesen.

Ez a világrend, tele volt hibákkal, sőt bűnökkel is, de akkor is megakadályozta azt, hogy egy újabb világégéssé válljanak a helyi konfliktusok.

Én nem vagyok jós, de pont az elmúlt 3 év azt bizonyitotta, hogy az emberi félelemnek sokszor van alapja.

Én most félek.

ma 13:25
 3/6 A kérdező kommentje:
Én is...
ma 13:52
 4/6 anonim ***** válasza:
29%
Nem, de ha nem választják meg Trumpot, lehet, hogy már világháború lenne.
ma 14:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Trump jelenleg a konfliktusokat úgy próbálja megoldani, hogy a jövőben nyugodtabb világot esetleg még békét is hozhasson.
ma 14:41
 6/6 anonim ***** válasza:

A veszélyforrások Irán és Oroszország. Irán esetén Trump azt akarja megakadályozni, hogy atombombája legyen, az oroszokkal meg tárgyalni akar.

Mitől lenne világháború?

ma 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!