Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mit gondoltok arról, hogy az...

Mit gondoltok arról, hogy az AfD kancellár jelöltje leszbikus?

Figyelt kérdés

Mindenhol azt látom, hogy olyan emberek éltetik az AfD-t, akik egyidejűleg utálják avagy ellenzik az LMBTQ minden formáját.

Azoknak ugye megvan, hogy az AfD kancellár jelöltje Alice Weidel leszbikus és egy Indiai gyökerekkel rendelkező Sri Lankai nővel van együtt, akivel két gyerekük is van (akik valószínűleg olyan neveltetést kapnak, hogy másnak lenni jó) ?

Egyébként nekem nincs bajom az LMBTQ-val, meg az indiai emberekkel (ahonnan valószínűleg a cigányok is származnak), viszont sok embernek van, mégis az AfD-t éltetik.

Olyan mintha Orbán Viktor cigány lenne és a sok cigányellenes attól még rá szavaz és két harmaddal nyer.

Mert ugye Magyarország két harmada rasszista, és Orbán Viktort cigánynak állítják be, de akkor, hogy nyert többször is két harmaddal? Na mindegy is, ez egy másik téma.

Szóval, mi a véleményetek Alice-ról?

febr. 1. 09:26
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
20: 😂😂😂😂 bizonyára te egy nafos kretén vagy 😂😂
febr. 2. 19:15
 22/22 anonim ***** válasza:
53%
Minden ország más. Más problémákkal meg társadalommal. Itt Magyarországon nem feltétlenül kell Orbánra szavaznod ahhoz, hogy Németországban az Afd-vel vagy Weidellel szimpatizálj. Attól még, hogy ők találkozgatnak meg együttműködnek bizonyos kérdésekben, attól még nem Orbán kormányozna Németországban. Azt is valószínűnek tartom, hogy azért lett ő a jelölt ezekkel a tulajdonságokkal (leszbikus, külföldi származású feleség, gyerek), mert így tudják a legkevésbé támadni, illetve ha be is támadják könnyebben vissza tud vágni. Nem mellesleg a "külföldi ellenessége" főleg iszlámellenességet takar, amit én sem utasítok el, sőt! "Bort iszik és vizet prédikál" ja...gondolom a felesége nem illegális bevándorló, akinek bűnlajstroma van. Szerintem azokat a bevándorlókat nem kedveli, akik ennek a szöges ellentétei. De hogy valami negatívat is írjak róla, azt csak üres kampányfogásnak tartom, amikor olyanokat mond, hogy kilépteti Németo.-t az unióból vagy az euro-t kritizálja. Ez úgysem történne meg soha, na meg a németeknek igencsak jól jött az euro, nemúgy a déli országoknak... Én ezek ellenére szavaznék rá most Németországban. Azért írtam, hogy most, mert az a jövő zenéje, hogy 1-2-3 év múlva szintén szavaznék-e. A cdu spd kb egyre megy, nem igazán látok különbséget köztük, "színtelen szagtalan" pártok ők nekem, akik elkormányozgatnak, de bőven hibáznak is. A zöldekre ha nyúznának se, olyan hajmeresztő ötleteik vannak (atomellenességgel az élen) meg olyan szörny kinézetű, ránézésre is nem normális emberkék vannak abban a pártban, hogy én "másként" nem mennék a közelükbe az undor miatt. FDP nagy nulla, BSW-t nem ismerem. Kedves #10-es, mondom ezt szintén melegként :))
febr. 3. 16:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!