Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Kik voltak a legbutább ország...

Kik voltak a legbutább ország vezetők értsd kormányzók, elnökök az elmúlt 40 évből az egész világból?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy van ahol királynak, kancellárnak egyébnek nevezik magukat. De kik voltak azok akik szerinted a legbutábbak ahhoz, hogy egy ország irányításáért feleljenek mégis ott ülnek vagy ültek a “trónon”. Én nem szeretem az Oroszokat, se nem vagyok Ukrán ellenes, se nem egybites aki direkt azt támadja akit utál de szerintem Zelenszkij elég buta, a háborút és a tárgyalásokat is elég bután kezelte mármint egy elnökhöz képest. Ha okosabb lett volna és jobb érvekkel védi az országát és csak védekezik az Oroszok ellen akkor már közelebb lennénk a békéhez. És az a nacionalista politika amit a háború előtt is folytatott, röhejes. De Junker a volt Luxemburgi részeges elnök sem az eszéről volt híres. Bidenen is gondolkodtam de szerintem ő nem buta, csak hamarabb lett szenilis mint kellett volna és már nem való elnöki székbe. De én személyszerint Kim Jong Unt is részben gazembernek, de részben ostobának mondanám. Ostoba mert még mindig azt a véres diktatúrát viszi tovább amit a nagyapja hozott az országra csak mert régen kijelentette magát halála után is örökös vezetőnek. Inkább ha lassan is de fokozatosan vissza kellene venni a diktatúrából. De Angela Merkel, Donald Tusk, Olaf Scholz sem túl okosak.

tegnap 20:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Fiatalon Biden kifejezetten okos volt. Csak hát megöregedett.
tegnap 20:58
 2/13 anonim ***** válasza:
92%
Talán Javier Milei, az argentin láncfűrészes idióta. Nála nagyobb bohócot nehéz találni, akit állítólag meg is szavazott a nép. Bár Viktorunk sem épp egy díszpéldány, meg is érdemelte a pofont.
tegnap 20:59
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Volt nekünk egy Grósz Károly nevő politikosunk, a Minisztertanács elnöke. Ritka primitiv volt.
tegnap 21:01
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Ceausescu is rettentő egy primitív ember volt.
tegnap 21:06
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Maduro Venezuela elnöke, buszsofőr az eredeti szakmája, az egykor virágzó, jelentős olajtartalékkal rendelkező országot az anarchia és a gazdasági csőd szélére sodorta. Mondjuk aligha lesz 40 évig elnök, bármelyik pillanatban elsöpörheti a népharag.

Merkelt nem nevezném hülyének, sőt! Zseniális politikai érzékkel lavírozott belföldön, kovácsolt össze koalíciókat, hozta a választásokat és pörgette fel a német gazdaságot soha nem látott szintre. Egyszer tévedett, de akkor k.rva nagyot. Amikor úgy gondolta migrácsokkal töltik fel a német munkaerő-hiányt és meghívta őket. A székébe és az addig szívós, hosszas erőfeszítésekkel felépített munkájába került ez az egyetlen rossz döntése.

tegnap 21:21
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Sok diktátornak voltak furcsa szokásai (Kadafi, Szaddam), de ettől a politikai érzékük még nagyon is megvolt. Hibáztam viszont amikor nem tudtak alkalmazkodni az új idők szavához. Ha úgy nézzük Sztálin sem volt éppen egy akadémikus képességű, de ettől még ő lett a befutó és nem Buharin, vagy Trockij.

Kim Dzsong Un - azért nevezed butának mert nem hirdetett demokráciát? Ahogy nézzük... az a) változat, hogy demokrácia, majd az elnyomás alól felszabadulók hirtelen elsöprik a hatalmát és menekülni kényszerül. A b) változat, hogy véres diktátor lesz. A saját szemszögéből melyik a jobb megoldás?

tegnap 21:24
 7/13 anonim ***** válasza:

2: "akit állítólag meg is szavazott a nép"

kb 2 éve és nem állítólag. most kötötték be a neted?

tegnap 21:29
 8/13 anonim ***** válasza:
attól függ kinek a szemszögéből nézzük. itthon is van aki imádja ov-t meg van aki utálja. szóval attól függ kit kérdezel.
tegnap 21:30
 9/13 anonim ***** válasza:
30%
Orbánnál nagyobb címeres idióta nem volt sehol. Egyszemélyes kormányzás van,ő dönt mindenről,tehát ő felel azért hogy Európa legcsóróbb országa lettünk. Még 4 év és Albánia is beelőz majd.
ma 08:02
 10/13 anonim ***** válasza:
55%
Menczer Tomi. Bárhol, gyártósoron is feltűnne. Mondjuk lehet ez lesz a mi szerencsénk.
ma 08:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!