Trumpnak azért áll érdekében tönkretenni az USA-t meg a világot, mert neki már amúgy sincs sok hátra, s az egyedüli célja hogy magát meg a haverjait meggazdagítsa, mint ahogy nálunk is teszi azt Orbán a magyarok pénzéből?
Figyelt kérdés
jan. 22. 13:37
11/20 A kérdező kommentje:
Nem tudom, en baloldali vagyok, de ha a veres szaju "konzervativok" nem hoznak fel ezt a woke kifejezést nem is hallanék róla. Nem lehet, hogy az a baj, hogy egyszerűen zavarja őket, hogy nem csaj a fehér embereknek van az élethez joga meg ilyenek?
jan. 22. 14:13
12/20 anonim válasza:
11.
A woke a ti ideológiátok.
És naná, hogy felszólalunk ellene, illetve ellene szavazunk.
13/20 anonim válasza:
12# Nekik legalább van ideológiájuk.. Nektek nincs, mert nem hisztek semmilyen eszmében, nincs önálló gondolatotok, a nemzetiesség, meg a kereszténység csak lózung nektek. Max a pénz a ti istenetek. Ti mindig valaki/valami ellen határozzátok meg magatokat. Lényegében trollok vagytok.
14/20 anonim válasza:
12# Ti mindig negatív kampányokat toltok, mindig valami ELLEN hirdettek programot. Miért nem pozitív kampányokat csináltok? Mindig azt hallom tőletek, hogy mi a rossz, de azt valahogy sosem teszitek hozzá, hogy mi a jó. Mert nincsen identitásotok, eszmétek.
15/20 anonim válasza:
"Ti mindig valaki/valami ellen határozzátok meg magatokat"
A tyúk vagy a tojás volt előbb?
Ti kezdtétek mindig a kereszténység, a nemzet ellen meghatározni magatokat.
Ellenzi a nép a migránst?Nem baj, hozzunk ide minél többet.
Ellenzik az lmbtqt?Nem baj, legyen melegfelvonulás meg lmbtq oktatás.
16/20 anonim válasza:
15# Nekem semmi bajom a nemzettel, meg a kereszténységgel. Nem tudom honnan szeded. Szidtam én bármelyiket is? Mégsem ezekkel jöttél, hanem csúnya, rossz, gonosz woke... Itt te szidtál csak másokat.
17/20 anonim válasza:
"Nekem semmi bajom a nemzettel, meg a kereszténységgel. Nem tudom honnan szeded. Szidtam én bármelyiket is? Mégsem ezekkel jöttél, hanem csúnya, rossz, gonosz woke... Itt te szidtál csak másokat."
A woke a kereszténység és a nemzet ellen van.
18/20 anonim válasza:
15# És PONT ez a baj veletek. Te elsősorban nem keresztény, vagy nemzeti vagy, hanem elsősorban woke-ellenes vagy... A "világképed" a gyűlöletre épül. Ha keresztény, vagy nemzeti lennél, akkor ezeket hangsúlyoztad, emelted volna ki. Hadd kérdezzem meg: ha holnapra virradóan teljesen eltűnne a woke, meg az összes migráns, akkor mire épülne az ideológiád? Akkor hogy határoznád meg magad?
19/20 anonim válasza:
17 Az igazi kereszténység az amit pl Iványi Gábor hírdet és váll.
20/20 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!