Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ezek a globális politikai...

Ezek a globális politikai változások, amik az elmúlt hónapokban, években történtek, előkészítenek egy jövőbeli háborút, vagy pont, hogy stabil, fenntartható béke következik be?

Figyelt kérdés
ma 10:21
A kérdező szavazást indított:
Biztos vagyok, hogy pár éven belül világháború lesz
Ezek a békét, esetleg a világbékét is elhozhatják
Nem tudom, de nincs jó előjele szerintem
Fel van fújva az egész, nem változott sokat a világ az elmúlt években
10 szavazat
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Azt mondják, hogy egy csomó gyártási nyersanyag, ami a különböző elektronikai eszközökhöz szükséges, a végét járja és emiatt van igazából, most feszkó a világban.

Nem szeretnék háborút, nem vágyom rá, hogy szétessen a rendszer, amibe mi születtünk, de én félek tőle és tényleg nem vagyok nyugodt, hogy még a mi életünkben, rendszerszintű változások fognak bekövetkezni.

Nem gondolom, hogy a világ azon állapota, ami 70 évig volt a 2. VH után, az visszaállitható lenne, de remélem, hogy a világ megcáfol és baromi nagyot tévedek.

ma 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!