Elon Musk náci karlendítésétől hangos a sajtó, szerintetek meg fogják érte bűntetni?
#30: „...a klímaváltozás tagadása”
A nedves álmaidban talán tilos, de amúgy sehol a világon 😂
És még egyeseknek van pofája Trumptól félteni a demokráciát...
34
Valószinűleg nem láttál egyetlen percet sem a "karlendités" előtt. Igy kiragadsz valamit a teljes helyzetből.
Nem is náci karlendítés volt! Csak egy ártatlan integetés. Mit nem értetek ezen, ostoba zsibongók? Nem is Elon Musk van a videjón! Csak a Gyurcsány és a Soros hamisította az egészet. Na jó, lehet tényleg Elon Musk van rajta, és hogy valódi a videjó, DE AKKOR SE NÁCI KARLENDÍTÉS, fogjátok már fel gágogó libzsik! Ártatlan integetés. Mint amikor az unokámnak integetek: laza könyökkel, jobbra-balra mozgatott kézfejjel, vagy függölegesen tartva. Ez egy ártalmatlan pápá. Rossz az aki rosszra gondol. Milyen náciról beszéltek? Én se vagyok náci, Elon se náci, a szélsőjobb is teljesen mentes a náciktól, és az Elon mester videjójában sincsen náci karlendítés, hehe. Hirtelen katonás lendületűvé válik a kézmozdulat? Nem. Behajlított könyökkel indítja a kézfejét a mellkasától? Nem. Mereven tartja előre a mozdulat végén? Nem. Éljen Hitler és a náci eszmék, pusztuljon az embertömeg? "😈"? Halucináltok, hazug zsibongók! Milyen gaslighting, milyen gázkamra a téma? Csak egy cuki kis integetés, egy jelentéktelen kisembertől! Ne nézd meg a videjót, ne beszélj náci karlendítésről az ismerősöddel, csak várjátok tétlenül a sorsotokat, emberek! Na elég volt mára a gondolkodókból, megyek eszek egy kis libahúst. Pápá. My heart goes out to you, együttérzek veletek, részvétem, veletek vagyok, szívből integetek, csak a kontextust figyeld, ne a náci karlendítést! Annak semmi jelentősége, nem fog feltüzelni egy csomó nácit, nem az megy a címlapokra, nem az számit, csak a blabla a lényeg. A náci karlendítés meg se történt. Nekem hihetsz, jóságos nagypapa vagyok, nem egy mocskos náci! A szemednek nem hihetsz. A szádat nem használhatod. Kevesen vagytok. Nem tudtok leszavazni minket még itt Gyakorin se! Itt is tizen nyomunk pirosat ha azt mered írni hogy láttad a náci karlendítést! Engem és a többi nem-nácit nem tudjátok lepontozni se. Cuki integetés, nem náci:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!