Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Elon Musk náci karlendítésétől...

Elon Musk náci karlendítésétől hangos a sajtó, szerintetek meg fogják érte bűntetni?

Figyelt kérdés
Mit szól Trump meg a családja, akik zsidók? Őket nem szégyenítette meg?

jan. 20. 22:10
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
53%

#30: „...a klímaváltozás tagadása”

A nedves álmaidban talán tilos, de amúgy sehol a világon 😂

És még egyeseknek van pofája Trumptól félteni a demokráciát...

jan. 21. 20:54
 32/44 anonim ***** válasza:
39%
A klímaváltozás földrajzi tény. Éppen emiatt ég most Los Angeles, és a floridai hurrikánok is emiatt voltak
jan. 21. 21:07
 33/44 anonim ***** válasza:
46%
Elon Musk mozdulata NEM náci karlendités volt. PONT.
jan. 21. 21:25
 34/44 anonim ***** válasza:
40%
Dehogynem.
jan. 21. 21:33
 35/44 anonim ***** válasza:
46%

34

Valószinűleg nem láttál egyetlen percet sem a "karlendités" előtt. Igy kiragadsz valamit a teljes helyzetből.

jan. 21. 21:39
 36/44 anonim ***** válasza:
46%
Nem láttam még olyan náci karlenditést ami szívre tette kézzel kezdödött volna...
jan. 21. 21:40
 37/44 A kérdező kommentje:
Náci karlendítés volt, pont.
jan. 21. 22:43
 38/44 anonim ***** válasza:
52%
Ja, mégse volt az
jan. 21. 22:56
 39/44 anonim ***** válasza:
21%

Nem is náci karlendítés volt! Csak egy ártatlan integetés. Mit nem értetek ezen, ostoba zsibongók? Nem is Elon Musk van a videjón! Csak a Gyurcsány és a Soros hamisította az egészet. Na jó, lehet tényleg Elon Musk van rajta, és hogy valódi a videjó, DE AKKOR SE NÁCI KARLENDÍTÉS, fogjátok már fel gágogó libzsik! Ártatlan integetés. Mint amikor az unokámnak integetek: laza könyökkel, jobbra-balra mozgatott kézfejjel, vagy függölegesen tartva. Ez egy ártalmatlan pápá. Rossz az aki rosszra gondol. Milyen náciról beszéltek? Én se vagyok náci, Elon se náci, a szélsőjobb is teljesen mentes a náciktól, és az Elon mester videjójában sincsen náci karlendítés, hehe. Hirtelen katonás lendületűvé válik a kézmozdulat? Nem. Behajlított könyökkel indítja a kézfejét a mellkasától? Nem. Mereven tartja előre a mozdulat végén? Nem. Éljen Hitler és a náci eszmék, pusztuljon az embertömeg? "😈"? Halucináltok, hazug zsibongók! Milyen gaslighting, milyen gázkamra a téma? Csak egy cuki kis integetés, egy jelentéktelen kisembertől! Ne nézd meg a videjót, ne beszélj náci karlendítésről az ismerősöddel, csak várjátok tétlenül a sorsotokat, emberek! Na elég volt mára a gondolkodókból, megyek eszek egy kis libahúst. Pápá. My heart goes out to you, együttérzek veletek, részvétem, veletek vagyok, szívből integetek, csak a kontextust figyeld, ne a náci karlendítést! Annak semmi jelentősége, nem fog feltüzelni egy csomó nácit, nem az megy a címlapokra, nem az számit, csak a blabla a lényeg. A náci karlendítés meg se történt. Nekem hihetsz, jóságos nagypapa vagyok, nem egy mocskos náci! A szemednek nem hihetsz. A szádat nem használhatod. Kevesen vagytok. Nem tudtok leszavazni minket még itt Gyakorin se! Itt is tizen nyomunk pirosat ha azt mered írni hogy láttad a náci karlendítést! Engem és a többi nem-nácit nem tudjátok lepontozni se. Cuki integetés, nem náci:

https://www.youtube.com/shorts/HOLzy-g4bKk

jan. 21. 23:28
 40/44 anonim ***** válasza:
46%
Ez egy egyértelmű náci karlendítés volt, amit szánalmasan átlátszó ködösítéssel próbál eltussolni a sok sunyi náci és a naiv Elon fanboyok. Musk tényleg csinált fantasztikus dolgokat, de itt az ideje eltakarítani a politikából, mert napnál világosabb hogy valami elkattant a fejében. Épeszű ember nem népszerűsít tömeggyilkos eszméket, se horogkereszttel, se más tiltott önkényuralmi jelképpel, se Hitlert utánzó, sunyin kivitelezett, szánalmas náci karlendítéssel. A nácik korábban már használták tömeggyilkos célokra a politikát, észnél kell lennünk! Ha elítéled a nácikat, nyomj erre zöldet, és ne dőlj be a sunyi mellébeszélésüknek!
jan. 21. 23:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!