Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ki lesz a demokrata elnök 4...

Ki lesz a demokrata elnök 4 év múlva, miután Trumpot meg a republikanus MAGA őrületet kitakarították a Fehér Házból?

Figyelt kérdés

tegnap 15:55
 1/6 anonim ***** válasza:
54%
Kalifornia kormányzója.
tegnap 16:02
 2/6 anonim ***** válasza:
42%
Nem biztos hogy demokrata lesz...
tegnap 16:03
 3/6 anonim ***** válasza:
54%

Magyar Péter. :D

Nem szánalmas amit csináltok? Majd 4 év után lehet mérleget vonni, hogy mennyire volt jó elnök Trump. (annyira szar nem lehetett az átlag amerikai szerint ha újraválasztották és több évtized után republikánusként is elvitte a popular voteot)

Én a helyedben inkább izgulnék azon, hogy a Fidesz által támogatott alelnökük lesz az új elnök Trump után, mert ennek most legalább annyi esélye van, mint hogy a demokraták fognak nyerni.

tegnap 16:04
 4/6 anonim ***** válasza:
70%
3 Trump már 2016 elött is egy rasszista őrült volt
tegnap 16:09
 5/6 anonim ***** válasza:
34%

ma 16:09

Legyen így DE ha ez lenne az amcsik / republikánus szavazók véleménye is akkor miért őt választották újra?

Szerintem azért, mert nekik nagyon nem ez a véleményük és ha a gazdaság jól fog muzsikálni, demokraták tovább bénáznak akkor 4 év múlva is simán lesz egy tömeg aki szívesen le fog a republikánusokra szavazni. (ha nem lett volna covid valószínűleg 20-ban is újraválasztják)

tegnap 16:19
 6/6 Sanyi2025 ***** válasza:
Én imádnám, ha Biden indulna 2029-ért :D
tegnap 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!