Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Hogy éreznéd magad, ha ma nem...

Hogy éreznéd magad, ha ma nem Trumpot, hanem Kamala Harrist iktatnák be az USA 47.elnökének?

Figyelt kérdés

jan. 20. 13:20
A kérdező szavazást indított:
Sokkal jobban, hiszen Harris egy művel, tanult, kifinomult alelnöke az USA-nak.
Rosszabbul, hiszen Orbán szerint Trump hozza el a kánaánt Magyarországra
Egyéb, kifejtem.
25 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
30%
Rosszabbul, de semmi köze ehhez Orbánnak. Egyszerűen nem szeretem a woke elmebajos demokratákat.
jan. 20. 13:23
 2/12 anonim ***** válasza:
36%

Egyetértek az elsővel.

Van elég woke elmebajos politikus az EU-ban is kormányon.Nem hiányzik egy az USA-ban is.

jan. 20. 13:36
 3/12 A kérdező kommentje:
Mi az, hogy woke elmebajos? Ezt kifejtenéd?
jan. 20. 13:40
 4/12 anonim ***** válasza:
54%
Boldogabb lennék.
jan. 20. 13:48
 5/12 anonim ***** válasza:
39%
#3 Én már próbáltam feltenni kérdést ezzel kapcsolatban, de képtelenek voltak válaszolni. Szerintem őmaguk se tudják, csak a kedvenc politikusaik ezt mondják, ők meg gondolkodás nélkül adják tovább.
jan. 20. 14:01
 6/12 anonim ***** válasza:
37%

3.

Woke elmebajos.

-Aki nem csak bevándorlóbarát,hanem az illegális bevándorlók kidobását is ellenzi.

-Előnybem részesíti a nem fehér embereket is.Pl:amit pár éve a colcacola akart, "be less white" tipikus woke dolog:

[link]

-LMBTQ-t erőltetése.Az iskolákba is beakarja vinni, érzékenyíteni.

A woke kvázi a liberalizmus megnyilvánulása.

jan. 20. 14:06
 7/12 anonim ***** válasza:
50%
6# Nagy szerencse, hogy Magyarországon nincs ilyesmi, igaz-e? 😉 Nem köll a nyugati fertő. Magyarország az illiberalizmus európai bástyája, a főtroll (Trump) legnagyobb szövetségese. Nem köllenek a melegek, nem köll Brüsszel, magyar szájba csak ruszki fasz kell!
jan. 20. 14:17
 8/12 A kérdező kommentje:

"A woke kvázi a liberalizmus megnyilvánulása."

Nem vagy egyszerűen tisztában alapfogalmakkal. Én pl liberális vagyok, nekem abból van elegem, hogy 2025-ben is beleszólnak a papok a politikába, mert onnan várják az alamizsnát, közben meg a szabadidejükben kisgyereket molesztálgatnak.

jan. 20. 14:29
 9/12 anonim ***** válasza:
36%
Ne is viccelődj ilyenekkel, az amerikaiak többsége szerintem fel sem fogja hogy mekkora katasztrófától menekültek meg azzal hogy Trump nyert. És mindezt úgy hogy a júliusi merénylet alkalmával túlélt egy golyózáport, tehát tényleg kevesen múlt.
jan. 20. 14:34
 10/12 anonim ***** válasza:
54%
Birka nép az amerikai.
jan. 20. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!