Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Trump meg akarja kaparintani...

Trump meg akarja kaparintani Kanadát és Grönlandot, Orbán Balázs szerint az erősebbnek engedni kell. Egyetértesz vele?

Figyelt kérdés

jan. 19. 20:41
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Trump nem akar semmi ilyesmit. Néha mond valami hülyeséget, hogy foglalkozzanak vele, de már akkor sem gondolja komolyan.
jan. 19. 21:13
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Igen. Kérdés, hogy ki az erősebb és kinek mennyit érnek ezek a területek.
jan. 19. 21:16
 3/8 anonim ***** válasza:
91%
Igen, első körben kell Kárpátalja, Erdély és Fiume, tengerpartig az országhatár. Többit meglátjuk, Grönland legyen csak az USA-é ott b@szott hideg van, sok gáz fogyna de a Panama csatorna kell, nehogymar a kimcsik vagy az USA nyúlja le a bizniszt.
jan. 21. 01:39
 4/8 anonim ***** válasza:
Aki a #2-es válaszomat lepontozta, miben nem találja hasznosnak? Talán nem a kérdésre válaszoltam?
jan. 21. 12:58
 5/8 anonim ***** válasza:

Szomorú, hogy a világ efelé tart újra. Ahol az erő számít. Ennyit a relatív békés időszakról.

De ez várható volt. Az Ukrán háború után, hogy más is belelkesül. Ha Trump is megcsinálja, még többen megteszik majd.

És a mai cikket olvasva, hogy most már személyesen (telefonon) fenyegette meg a dán niniszterelnököt, meg is fogja azt gondolom tenni.

Nyilván ugyanúgy gondolkodik mit Putyin. Bevonul jópár katonával, és "békesen" elfoglalja. Már ha egy erőszak nevezhető "békésnek".

Neki is van atomja úgysem tehet senki semmit. Meg itt azt gondolom nem is fog senki.

Szép politikai gyakorlattá válhat a jövőben ha mások is követik. Pl kína-tajvan. Aztán addig fog ez menni, amíg megint lesz szép új világháború.

jan. 26. 09:58
 6/8 anonim ***** válasza:

Példa:

Ha minket a Románok hasonlóképoen, "békésen" akarnak magukhoz csatolni, akkor lehajtott fejjel kellene hagyni? Kedves kérdező, ha erre megvan a válaszod, akkor a választ is tudod.

Mellesleg Orbán Balázs az 56-os hősök gyalázásakor azt mondta, Ő lenne az első aki kimenne az utcára, ha hazája szuverenitását kellene megvédeni. Akkor ezek szerint mégiscsak hazudott.

Nem olvastam hol és mikor mondta. De ennyit a magyar kormány szuverenitásához való hozzáállásával.

De ezzel kb kimondta, hogy ha egy szomszédos, katonailag erősebb ország igenyt tartana hazánkra, nyugodtan jöjjön engedni fogjuk.

Nekem ez egyenlő a hazaárulással.

jan. 26. 10:14
 7/8 anonim ***** válasza:

"Ha minket a Románok hasonlóképoen, "békésen" akarnak magukhoz csatolni, akkor lehajtott fejjel kellene hagyni?"

De hát hagytuk... A történelmet azért ne akarjátok meghamisítani. Szlovákia is hagyta hogy a Felvidéket Magyarország "békésen" visszacsatolja magához. Úgy csináltok, mint ha ez valami különleges dolog lenne

jan. 26. 11:36
 8/8 anonim ***** válasza:

#7:

Tölem idéztél. De történelemhamisítást csak Te látsz bele. Egyetlen történelmi momentumot sem említettem a hozzászólásomban.

És én nem azt mondtam hogy "különleges". Nem is állítottam hogy ilyen sosem történt még. Csak Te akarsz mások mondandójában olyat belelátni, amibe aztán bele tudsz állni.

Én csak azt gondolom hogy nagyon rossz gyakorlat, és ugyanúgy erőszak. Akár ritka akár nem.

jan. 26. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!