Miért tartanak sokan legitim és jó elnöknek egy olyan embert, aki ellen 34 vádpontban emeltek vádat, egyben már bűnösnek találták és fel akarta gyújtani a Capitoliumot?
Figyelt kérdés
Trump egy rasszista bűnöző, aki ellenlkotmányos rend elleni lázadás (Kapitólium nácik általi ostroma) többszörös szexuális erőszak, (nők elleni)zaklatás, adócsalás, korrupció miatt vádat emeltek és a kenőpénzes ügyben bűnösnek is találták, a többi eljárás is csak azért zárult le mert elnökké választották.
Ha Harris nyert már rég a sitten ülne és jogosan.
És akkor nem tértem ki az elmebeteg rasszista jobboldali politikájára, az összeesküvés-elméleteire és arra hogy agyilag meg lelkileg is olyan sötét mint az éjszaka.
ma 15:10
1/9 anonim válasza:
Azért mert te pont úgy hazudsz az egészről ahogy a balos média tette folyamatosan Trump ellen az elmúlt 8 évben.
2/9 anonim válasza:
Mert karizmatikus vezető, akitől azt várják hogy jobbá teszi az életüket. Nem számít nekik hogy egyébként milyen előélete van.
3/9 anonim válasza:
Mert ezek koholt vádak. Amit kiírtál, az pedig kérdésnek álcázott, öncélú fröcsögés.
4/9 A kérdező kommentje:
3 koholt vádak ága, mielött Trump elnök lett és cégvezetőként közenem volt a politikához már akkor is csomó csődeljárás és szerződésszegéses ügye volt. És a bűncselekményei egy rézétakkor követte el a többit az elnöksée alatt
ma 15:26
5/9 anonim válasza:
Erre térjünk vissza akkor, ha megtanultál írni, mert nemcsak a tartalma miatt fájdalmas olvasni a szövegedet.
6/9 anonim válasza:
jajj szegény... még mindig nem heverted ki hogy trump nyert? elázott legalább a billentyűzet a könnyeidtől?
te kérdező vagy a jó bizonyíték hogy a liberális mainstream agymosás működik.
7/9 A kérdező kommentje:
Nem a média miatt vagyok liberális hanem magamtól
ma 15:54
8/9 anonim válasza:
7: nem ezt mondtam de mindegy, nem meglepő hogy nem értetted meg :D
9/9 A kérdező kommentje:
De te mondtad hogy a "liberális mainstream agymosás működik" egyrészt az a szabad sajtó kettő nem amiatt vagyok liberális hanem magamtól
ma 16:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!