Most hogy Amerikára ismét 4 év káosz vár, valóban elveszítheti a világhatalmi vezető szerepét?
Igen, Trump nem titkolt célja hogy visszavonuljon Európából és Amerika belügyeivel foglalkozzon. Meg úgy tűnik Kanadára és Grönlandra is szemet vetett, gondolom úgy van vele hogy ha Putyinnak szabad nekem nehogy már nyugiban kelljen maradni.
Szerintem egy jó kis polgárháború is érik nekik, rázós lesz az új Trump ciklus az biztos pedig Biden alatt se volt már az a kifejezetten idilli hangulat.
Tetszik hogy valaki annyira elvakultan ballibes, hogy még itt Magyarországon is próbálja mentegetni a demokratákat és így erőlködik, hogy Trump ellen szövegeljen, miközben abszolút semmi közünk ahhoz, hogy az amcsik kit választanak meg az elnöküknek.
Kérdező, pár dolog ami biztos:
1. ha káoszt akarsz látni azt láthatod most a demokraták egyik legerősebb bástyájában, ahol épp mindent porig éget egy tűz amit normál esetben azonnal el kellett volna tudni oltani még amikor elindult.
2. Trump alatt a kormányzat részéről a rendért fognak megtenni mindent.
3. természetesen hatalmas rendbontások lesznek és erőszakos megmozdulások, amik mögött majd megint ott lesznek a demokraták és a támogatóik, ahogy Trump első ciklusa alatt is az antifákkal és a BLM mozgalommal csinálták.
4. mindez nem fog bejönni, mert az emberek már megtapasztalták egyszer és ahol hagynák, ott felesleges lesz mert már tönkretettek mindent maguk körül a demokraták, ahol meg nem tetszik ez az embereknek ott igen hatásosan és erősen fognak fellépni az ilyen rendbontókkal szemben.
#6 "természetesen hatalmas rendbontások lesznek és erőszakos megmozdulások, amik mögött majd megint ott lesznek a demokraták és a támogatóik, ahogy Trump első ciklusa alatt is az antifákkal és a BLM mozgalommal csinálták."
Én nem kedvelem a demokratákat sem de ez így elég képmutató, azért ne tegyünk már úgy mintha a Capitoliumot az antifák meg a BLM és nem Trump hívei ostromolták volna meg.
#8 Nem megy neked a szövegértés ugye? Mert nem azt írtam le amit kiolvasni véltél belőle, hanem ezt: "amit normál esetben azonnal el kellett volna tudni oltani még amikor elindult."
Segítek kicsit, amikor elindult akkor nem volt több ezer hektáron terjedő a tűz, akkor pár háztömbnyit kellett volna eloltaniuk még csak. AKKOR nem tudták eloltani mert nem volt hozzá elegendő víz és eszköz. Később már nem is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!