Fideszesek, szomorúak lesztek, ha Trump mégsem hagyja abba Ukrajna támogatását?
Trumpot állítólag meggyőzték a tanácsadói, hogy ha elengedi Ukrajnát, az olyan arcvesztés lenne, mint Bidennek az Afganisztán kivonulás. És csak felbátorítaná Kínát, amit Trump nem akar.
Nem is teheti meg nyíltan. Csak simán véget vet a háborúnak, nem békével, de tűzszünettel. Fel sem fog tűnni senkinek, olyan lesz, mintha Ukrajna önszántából menne bele, de valójában nem lesz más választása.
Ugyan ez van Izraelben. Jön Trump és az IDF kivonul (hamarosan) Gázából, miközben túszok maradnak bent? Ez az eddigi izraeli narratívában nonszensz. Sőt, nemcsak kivonulnak, de hirtelen hajlandók kiengedni a terroristákat a börtönből? Ez a nonszensz 2.0 ha valaki követte miről jártatják a szájukat 1 éve. Így vagy úgy mind a 2 eset arcvesztés, de nem nyíltan, hiszen hogy nézne ki, ha Trump fenyegetné őket mindenki füle hallatára?
szerintem ez miatt sokan szomorúak lesznek, nem csak a fideszesek.
mégis miféle érzelmi retardáltnak kell lenni hogy ilyen kérdéseket tegyen fel valaki? egy igazi moslék alak vagy.
különben meg nem az mindig a narratíva hogy trump kiszámíthatatlan és sose fogadja meg a tanácsadók szavát? ezer meg egy dolog volt már elmondva hogy mi lesz a háborúban aztán nem úgy lett.
Van más, sokkal aktuálisabb hír is.
Már nem csak Trumpnak mentek el otthonról!
Itt mindenki egy kibaxott világháborúra törekszik?
"Nem is teheti meg nyíltan."
Eddig az volt a duma, hogy a megválasztása után 24 órán belül véget vet a háborúnak.
Aztán az, hogy a beiktatása után 24 órán belül.
Majd a beiktatását követően 100 napon belül.
Most meg jön ez...
"szerintem ez miatt sokan szomorúak lesznek, nem csak a fideszesek.
mégis miféle érzelmi retardáltnak kell lenni hogy ilyen kérdéseket tegyen fel valaki?"
Ahhoz miféle érzelmi retardáltnak kell lenni, hogy valaki "béke" alatt sunyi, aljadék módon a ruszki győzelmet értse, az ukrán gyerekek deportálását, a rabló, fosztogató, erőszakoló, bucsai tömegmészáros ruszkik Ukrajnára szabadulását?
"Eddig az volt a duma, hogy a megválasztása után 24 órán belül véget vet a háborúnak."
aki értelmes az tudja hogy ez kampányszöveg volt, aki meg egybites az kérdéseket ír erről, mint pl te.
"Ahhoz miféle érzelmi retardáltnak kell lenni,"
látom az orbánfóbiásak "fidesz béke" narratíváját írod ide. szerintem mentális problémádra utal hogy béke alatt csak ilyenekre gondolsz.
nem tudtam hogy te ilyen nafos kretén vagy. további jó siránkozást!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!