Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Orbán Viktor ismét tévedett...

Orbán Viktor ismét tévedett abban hogy Trump nem békepárti?

Figyelt kérdés
Nem gondolnám, hogy a dr. miniszerelnök úr tévedhet, mert ő kifogásolhatatlan politikai meglátásai virágoztatták fel kicsiny hazánkat, de lehet hogy elvtárs Viktor rossz lóra fogadott ismételten?

ma 04:17
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
5%

Donald Trump kevesebb mint 24 óra alatt pontot fog tenni az orosz-urkán háború végére! Majd akkor gyere vissza és lásd, hogy igazunk volt, van és lesz! Január 21.-én már béke lesz!

Csak a béke, csak a Fidesz!

ma 04:49
 2/14 anonim ***** válasza:
64%

Hát ebbe a "felvirágoztatásba" majdnem beledöglik az ország!!!

Trump egy bűnöző, a bíróság megállapította...

Putyin egy bűnöző, elfogatási parancs van ellene...

Ezeknek Orbán a "barátja".

Ellene (még) nincs elfogatási parancs, pedig ő is...

ma 05:03
 3/14 A kérdező kommentje:
#1 Köszönöm ezt így kora hajnalban nagyon jót kacagtam esküszöm feldobta a napomat :D
ma 05:08
 4/14 A kérdező kommentje:
#2 Madarat tolláról…
ma 05:08
 5/14 anonim válasza:
12%
Én nem tudom te miről beszélsz..remelem hogy csak szarkasztikus iromány volt ez..mert le olvad egyébként az agyam az ilyeneken
ma 05:20
 6/14 anonim válasza:
48%
Egyik sem "békepárti", de ezt minden értelmes ember, gondolom te is, tudja.
ma 05:31
 7/14 A kérdező kommentje:
Mindenki nyugodjon meg természetesen ironizálok. Ezt értelmes ember nem gondolhatja.
ma 05:37
 8/14 anonim ***** válasza:
0%
#1 vagyok. Én viszont nem ironizáltam, ezért nem is értem a 0%-ot. De nyílván nehéz elfogadni, hogy szembe mentek az autópályán!
ma 06:09
 9/14 anonim ***** válasza:
30%
0rbán Viktor sosem téved és nem is fog. A valóságot kell megregulázni, amiért nem 0rbánul viselkedik!
ma 06:20
 10/14 anonim ***** válasza:
92%
Adolf Hitler is béke párti volt. Ő is mindig a béke megőrzése hivatkozva támadta meg Csehszlovákiát, Lengyel és Franciaországot is. Régi történelmi beszámolókat el kell olvasni.
ma 06:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!