Németország 50 millió eurós humanitárius segélyt nyújt Szíriának. Ha gyérül megy a német gazdaságnak, honnan kapartak ennyit össze?
https://www.youtube.com/watch?v=aQC9CKkD-3U&ab_channel=euron..
Vajon ez segíteni fogja Scholz pártját a választáson ez a jótékonykodás?
Esetleg az AFD-nek hoz több szavazót?
Németország annyira hanyatlik, hogy a német szövetségi tartományok székhelyeiben a bérek átlaga nettó 3770 Euro.
Bár csak mi is így hanyatlanánk!
Ja, bakker olyan jól megy, hogy egy rokonom most keres 4 dilomával (egyik állítólag hiányszakma) munkát és tök reménytelen, mindenhonnan dobálják vissza.
Közben mindenhol behazudják, hogy szakemberhiány van, de érdemes a linkedinen az ilyen cikkek alatt kommenteket is megnézni.
Egyébként meg attól, hogy az állam 2 kézzel szórja a pénzt, miért is lenne jó a pórnépnek?
(bocsi, 15 éve élek itt. attól, hogy magyaroszág lejjebb van a lejtőn, még mehet lejtőn az is, aki feljebb van)
30 ezer ember szerintem mennyit tesz ki egy közel 100 milliós országban, te elképesztő jó képességekkel megáldott? :D
Olyan mintha itthon leépítenének 3000 munkást.. ja bocs, annyit nálunk naponta leépítenek :DD
"30 ezer ember szerintem mennyit tesz ki egy közel 100 milliós országban, te elképesztő jó képességekkel megáldott? :D"
Láttál már akkora céget, mint a polcvágen?
Amikor nem épít le, csak leállítja a projekteket, csak akkor ennek a többszöröse marad munka nélkül, a sok beszállítótól, beszállítók mennek csődbe.
Ez olyan, mint amikor Szfv.-on az IBM bezárt, addigra már lecsökkent az direkt és külsős alkalmazottak száma 5500-ra, mellette egy rakat környező cégnél rezgett a léc, vagy zártak be.
Utána nekem is eltartott pár hónapig, mire sikerült valami értelmeset találni.
A VW kicsit komolyabb mint az IBM veszprémi és fehérvári egysége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!