A német külügyminisztert levegőnek nézték Damaszkuszban. Nem is fogtak vele kezet & ki is retusálták a képekről. Mi a véleményed?
Befogadta nagylelkűen a migránsokat Németország még segítette is őket,anyagilag hogy ide telepedhessenek, jöhessen át a kontinensen mégha Soros szervezeteken is keresztül. Erre ez a hála?
Németország világpolitikai helyzete csökkent.
Itt vannak a videok https://www.youtube.com/watch?v=3Y04PqALD7Q
Álljon meg a menet!
Lehet, hogy a nő nem egy rendes vagy okos ember (én is utálom), de ez diplomácia!
Amikor igy viselkednek vele szemben, akkor az azt is jelenti, hogy Németországot nézik levegőnek.
És szerintem Námetországnak erre válaszolnia kellene - természetesen diplomáciai vagy gazdasági úton. És ez rúgás a többi európai ország számára is.
4: egy korábban 10 millió dollár vérdíjas illető vette át a hatalmat a szír állam felett, a hírszerzési ügynök egy ex-isis-es egyén, különben arrafelé semmibe nem nézik a nőket.
szerinted érdemes lenne pattogni? nem divat már hogy a nyugat felsőbbrendűsködjön a távol-keleten.
amúgy lehet azért nem pattog mert kínában is kikísérték a teremből miután ugatott hogy mit kéne kínának csinálnia.
4 vagyok
Én rendkivül hibásnak tartom a döntést, hogy a külügyminiszter asszony rohan nyalni a terroristának. De ha már megtörtént a döntés, akkor Sziriának kötelessége lenne tiszteletet mutatnia. Mint az, hogy a külügyminiszter odament, az is "tisztelet".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!