Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az embercsempészek elengedése...

Az embercsempészek elengedése miért akkora probléma?

Figyelt kérdés

Szépen összefogdosták őket anno és betették a börtönökbe.

Az EU-ban elismerés helyett meg büntetéseket szabtak ki a migránsellenesség miatt.

Orbán is úgy lehetett vele,hogy "jó, akkor rohadjatok meg, nesztek, kaptok embercsempészeket"

Végül is igaza van, az EU egy fűszálat nem mozdít azért,hogy ne jöjjenek migránsok.A politikusoknak nincsenek golyóik ehhez, mint:

-menedékjog megszüntetése vagy radikális korlátozása.Akár lokációra vonatkozólag pl:ukrán jöhet, de 1000 kilométerről Afrikából,Közel-Keletről csak mert jobb a segélyke, ne azt már nem.

-Határvédelem, a tengerpartoknál is.Senki se merészelje azt mondani,hogy lehetetlen Salvini idején Olaszország is megtudta védeni a tengeri határait

-Nem finomkodni a határátlépőkkel.

-tömeges kitoloncolások és nem kesztyűs kézzel

-civilszervezetek kizárása minden idegenrendészeti tevékenységből

-Ezzel lecsökkenne az embercsempészek száma radikálisan

jan. 11. 13:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"Nem a hírekbe kerüléssel, hanem statisztikával."

Óóó, van erre statisztika? Megtudnád velünk osztani?

jan. 11. 15:49
 12/15 anonim ***** válasza:

Hogyne lenne, a neten megtalálsz mindent.

Csak épp nem akarsz, mert nem is érdekel a téma, csak az orbánozás.

jan. 11. 16:09
 13/15 anonim ***** válasza:
Sajnos nem találtam, szóval ha tudod, hogy miről van szó, mert megnézted (és azt mondod, hogy megnézted), akkor kérlek oszd meg másokkal is. A problémám gyökere pont az, hogy információ hiányban szenvedünk és szerintem azért, mert ezek az információk nincsenek is begyűjtve, szóval igazából nagyon jó, ha rám tudnál cáfolni.
jan. 11. 16:46
 14/15 anonim ***** válasza:
Szeretném ha nem tűnnél el. Hivatkoztál valami statisztikákra, kérlek prezentáld őket. Én nem találtam őket és biztonságosabbnak érezném, ha tudnám, hogy a szabadon engedett csempészeket valahogy még nyomonkövetik annyira, hogy statisztika szóljon róluk.
jan. 12. 12:54
 15/15 anonim ***** válasza:
Legnagyobb jóhiszeműségem ellenére is úgy látom, hogy már nem fogunk választ kapni a 2 pipás hozzászólótól, hogy mégis hol vannak azok a "statisztikák", amikre hivatkozott, és amiből legalább sejteni lehetne, hogy a magyar kormány nemcsak szélnek eresztette a bűnözőket, hanem valamit tud is róluk és a hollétükről. Csak nem-e hazudott a hozzászóló, hogy védje a fidesz valagát?
jan. 22. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!