Trump mikor hülyült meg ennyire, hogy háborút indítana a Dániához tartozó Grönland, Panama meg Kanada ellen is?
Hány háborút indított Trump eddig?
Mennyit a demokrata vezetés?
Nyugodjál le nem lesz Dánia megtámadva bármit is nyilatkozott, bárhogyan is próbálják azt egyesek magyarázni. Ellenben a grönlandi jelenlétét fogja növelni az USA, de mivel ti lelkesen tapsoltok az ukránok segítésének, vagy a Romániába települő 15 ezer amcsi katonának is, így gondolom az se fog titeket zavarni ha kapnak a "dánok" is katonai támogatást.
5
Ja, a saját határaiktól sok ezer kilométerre mások vérét ontva ,mint most a szomdszédban...
Sose volt normális. De azok se komplettek, akik rá szavaztak.
Mindig lehetett sejteni, hogy azért hablatyol a békéről, mert szavazatokat akar bezsebelni. Ez egy pszichopata, putlerhez hasonló. Most, hogy öreg, egy nagyot akar még alakítani, ami egy háború is lehet.
Lehet, hogy hamarosan a jóvoltából NATO-n belüli háborúkat fogunk látni?
Ez a festettszőke idióta azért még engem is meglepett. Erre én se számítottam, bár jót se vártam tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!