Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Hitler és a nácik mit csinálta...

Hitler és a nácik mit csináltak a vérárulókkal, mi volt a büntetésük, és mi volt a tervük velük?

Figyelt kérdés
Hallottam olyat, hogy őket nem akarták megsemmisíteni, hanem csak Afrikába száműzni rabszolgának.
tegnapelőtt 19:24
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi az a véráruló?
tegnapelőtt 19:26
 2/8 A kérdező kommentje:

1.: Genetikai bűntény. Amikor az árja úgy gondolta, hogy joga van megtörni az évszázados kiváló vérvonalat, és egy másik rasszal párosodott.

Hitler ugye az árja fajért küzdött, az is volt a célja, hogy a legtökéletesebb árják szüljenek minél többet. Az ember a Fellegvárban című sorozatban volt is egy olyan intézmény, amiben ilyen gyerekeket neveltek, de nem akarok spoilerezni.

tegnapelőtt 19:48
 3/8 anonim ***** válasza:

Hát nem örültek nekik. Ahogy egy filmben mondta az egyik: Felőlem mehetnek ugyanazzal a transzporttal.

Erkölcsileg valóban nem volt sok különbség egy izraelita és egy vele összeálló sajátos ízlésű német között.

De szerintem az árják azért biztonsagban voltak, ha elfogadták a törvényeket.

Ha valaki ugrált, és kifejezetten zsidót bujtatott, azt sokszor velük vitték el.

tegnapelőtt 20:31
 4/8 anonim ***** válasza:
A Mein Kampfban leírta, már abban az időben is hordták a négereket a Rajna partjához. Arról nem írt milyen sorsot szán ezeknek a baloldaliaknak, de szerintem ugyanazt mint az izraelita főnökeiknek.
tegnapelőtt 22:38
 5/8 A kérdező kommentje:
De nincs arról valami bővebb információ, hogy mit tervezett velük, vagy mit gondolt róluk?
tegnapelőtt 23:15
 6/8 anonim ***** válasza:
Egy kis rasszizmus mmmm fincsi.
tegnap 03:12
 7/8 A kérdező kommentje:
6.: Na ebbe mondd el mi a rasszizmus, mit is mondtam róluk? Vagy ha nem teszem hozzá kötelezően, hogy nem értek vele egyet, akkor rasszista vagyok?
tegnap 08:04
 8/8 Sanyi2025 ***** válasza:

Börtön és kényszermunka:

[link]

tegnap 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!