Donald Trump újra naggyá fogja tenni az USA-t?
Engem nem érdekel,hogy mit csinál az USA-ban.
Viszont, ha jól megszopatja a nyugati-európai politikai elitet,úgy,hogy azok buknak, már kap egy piros pontot.
A bevándorlóbarát elitnek buknia kell.
Az USA köszöni szépen nagyon is jól van!!!
Trump nélkül is, és jól lesz Trumppal is.
Mintha már az első ciklusában is ezt lett volna a kampányszöveg, aztán mégsem jött össze.¯\_(ツ)_/¯
Végülis most ígérgethet bármit, többet már úgysem lehet elnök.
Videóban nem igazán értem, hogy mire is gondolt a moszkovita költő. Az hangzik el, hogy Trump szerint tárgyalóasztalhoz kell ülni, és ebben a kérdésben egyetért az orosz elnökkel.
🤔
De hisz ebben van egy kis bibi. Putyin konkrétan kijelentette, hogy nem hajlandó többé tárgyalni, és elzárkózik a háború békés befejezésének lehetőségétől.
Szerintem is inkább a külpolitikát kell nézni majd...
Egyértelműen az európai nemzetállamokban gondolkodókkal ért egyet, legyen az nő - férfi, ukrán orosz háború, migráció.
A mostani EU vezetőknek van mitől tartaniuk, és remélem eljön a bukásuk is, nagyon sokat ártottak már Európának!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!