Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Most akkor ukrajna mikor fog...

Most akkor ukrajna mikor fog valóban csatlakozni az euhoz?

Figyelt kérdés
Ukrajna és egyáltalán az eu készen fog állni ebben az évtizedben? És akkor mi lesz az ukrán legális béranyaság meglesz akkor szüntetve pl.? Gondolom akkor az eu pénzek nagy részét ukrajna fogja kapni

jan. 2. 12:12
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
66%

10: van.

"Ukrjnában kisebb volt az infláció mint nálunk."

ja, közbe meg random rakétáznak le kórházakat meg energetikai infrastruktúrát. de a lényeg hogy kisebb az infláció. magadtól vagy ilyen hülye vagy segítenek?

jan. 5. 20:13
 12/28 anonim ***** válasza:
22%
11# te magadtól vagy ilyen hülye? Egy ország ami háborúban áll, ahogy te is leírod rakétázzák, rombolják. És még így is kisebb volt náluk az infláció mint nálunk. Azért ez nem őket minősíti, hanem a mi tolvaj kormányunkat.
jan. 5. 20:25
 13/28 anonim ***** válasza:
60%
Dehogy kisebb az infláció, ne vegyél be minden hülyeséget. Magyarország gazdasága pedig sokat fejlődött 2010-től, az Eurostat és az IMF szerint. Nyilvános adatok, böngészd nyugodtan, ha nem félsz, hogy kipukkad a buborékod.
jan. 5. 20:27
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Sohanapján kiskedden.
jan. 5. 20:42
 15/28 anonim ***** válasza:
47%

12: ja hogy még én vagyok a hülye? 🤣

véletlenül se te, aki egy háborúban álló ország "gazdaságát" ami külföldi pénz nélkül instant bedőlne hasonlítod a miénkhez?

nyugodt le, itt te vagy egyedül a hülye.

jan. 5. 20:43
 16/28 anonim ***** válasza:
31%
15# Agyhalott. Ukrajna nagyob része a háború ellenére is működik. Több mint 6x akkora ország mint Magyarország. Hatalmas potenciál van benne ezért akarják az Oroszok is maguk alá gyűrni és ezért fog az EU is hosszútávon jól járni vele még akkor is, ha az oroszcsicska gazdádéknak ez nem tetszik.
jan. 5. 20:55
 17/28 anonim ***** válasza:
47%

16: 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

itt már nem az a kérdés hogy magadtól vagy segítséggel, hanem hogy hányan segítenek neked ahhoz hogy ilyen hülye legyél? 🤣 aki ilyen s3gghülye annak felesleges magyarázni hogy miért ír baromságokat.

"gazdádéknak" nekem nem gazdám. azért mert valaki nem ért veled egyet az csak fideszes? még egy dolog amivel rácáfoltál milyen agyhalott vagy.

🤣🤣🤣🤣 csoda hogy egyáltalán tudsz levegőt venni.

jan. 5. 21:00
 18/28 anonim ***** válasza:
22%
17# az agyhalált mikor kihordtad akkor az fájt vagy már nem volt mivel érezni? Bírom az ilyen nem vagyok fideszes jobbágyokat, akik foggal körömmel próbálják védeni a nekik nem gazdáik tolvajlását. Közben a valóság meg az, hogy egy háborúban leamortizált ország pénzneme is erősebb a miénknél és még ebben a háborúban leamortizált országban sem volt akkora infláció mint nálunk.
jan. 5. 21:09
 19/28 anonim ***** válasza:
47%

18: 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 hogy te mekkora egy rakás szerencsétlenség vagy...

gondolom te valami agyhalott nafo-s fogyorék lehetsz, a baromságaid olvasva.. részvétem az agyadnak hogy kimúlt.

te tudod, te szenvedtél agyhalált. eddig az ukránokról volt szó, mire fel a témaváltás? nem tudsz az eredeti témában érvényesülni?

én is bírom az ilyen retardáltakat akik ha nem értenek veled egyet akkor az csak fideszes lehet.

ha olyan erős a gazdasága akkor miért rinyál állandóan az usának és eunak pénzért és lőszerért?

jan. 5. 21:22
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

Kedves vitatkozó felek!

Értem, hogy erős érzelmeket váltanak ki ezek a témák, de próbáljuk meg civilizált hangnemben megvitatni őket 😊

jan. 5. 21:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!