Putyinnak Hágában kellene felelnie a bűneiért?
"Amúgy a fegyveres konfliktus 2014-ben kezdődött, és Putyinnak nem sok köze volt hozzá"
Putyin 25 éve elnök - egy kis látszólagos intermezzóval.
"Ukrajnán belül tört ki a polgárháború."
Arra gondolsz, ahova bizonyítottan orosz katonai konvojok vonultak? Vagy a Krímre, ahova bevonultak az orosz különleges erők, és annektálták 2014-ben?
14: és a korrekt hozzáállás tükrében ne felejtsük ki a cia tevékenységeket se ami 1991 óta, látványosabban pedig 2014 óta megy.
hiszen ha az amerikai fősodratú média ír róla akkor csak nem orosz propaganda, ugye?
Igen, igen, tudom. Remélem, tisztában vagy vele, hogy a Kreml narratívájában az '56-os budapesti felkelés is CIA-s fedett művelete volt. Ahogyan Tbilisziben is. Valahogy nehéz elhinni, hogy senki nem akar az oroszok ölelő karjaiban maradni?
Bár ez miért is lenne érv, amikor már a hasonszőrűid kijelentéstték, hogy nem kellett volna felvenni a harcot '56-ban Moszkvával...
Ugye, a berlini fal kapcsán él a sokat emlegetett bon mot. Érdekes módon Nyugat-Berlinben nem kellett falat emelni, hogy az emberek ott maradjanak.
16: miért terelsz? kellemetlen ahogy az egyoldalú, elfogult álláspontod be lett mocskolva az igazsággal? ejnye...
"a Kreml narratívájában az '56-os budapesti felkelés is CIA-s fedett művelete volt" az oroszok dolga miként írják a történelmüket, mi nem azt tanuljuk. mellesleg megint a korrektség jegyében miért nem soroltad fel ide az összes történelmi tévhitet? ja hogy már megint elfogult vagy? ejnye már...
érdekességképp: honfoglalás egy területrabló háború volt, a mi történelemkönyvünkben még sem így olvasol erről, máséban már valószínű.
Ó, '56 után már a honfoglalás is kikezded?
Kopejkáért feladod nemzeti indentitásodat is? Vagy csak szimplán elhagytad, és inkább húzol a vörös csillagok és Sztálin-portrék díszletei között megtartott moszkvai parádék felé lélekben?
18: ó, te kérsz engem számon, miután a jelenlegi háborúról van szó és 56-ozol?
ó, ha neked lehet, nekem miért nem? ó, ja várj tudom a választ, nem tudtál érdemben válaszolni a 15-ös válaszra és tereléssel próbáltál érvényt szerezni.
ó.
" Arra gondolsz, ahova bizonyítottan orosz katonai konvojok vonultak? Vagy a Krímre, ahova bevonultak az orosz különleges erők, és annektálták 2014-ben? "
Úgy rohanta le Oroszország a Krímet, hogy az ahhoz vezető Donyeck, Zaporozsje, és Herszon oblasztyokon nem ment keresztül, és azok 2014 - 2022 között Ukrajna birtokát képezték a továbbiakban is. Az oszt igen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!