Elon Musk szalonképessé tette, hogy más ország belpolitikába beleszóljanak - gazdag - emberek?
Ugyen nálunk nem szeretik az ilyet a vezetőink, de lehet, hogy most már ők is máshogy látják a dolgot.
"nálunk nem szeretik az ilyet a vezetőink"
Ez tévedés, ők beszólhatnak bármelyik országnak, de ha a tizedét visszakapják már megy a hiszti.
Mit tett szalonképessé?
Soros György elég sokáig ezt csinálta.
Nyilatkozott állandóan,hogy ezt meg azt kellene csinálni.
De ha Elon Musk anyagilag támogatná az AfD kampányát, jogosan feketelistáznák a pártot, ahogyan nálunk csinálják?
"Soros György elég sokáig ezt csinálta."
Ja, jó, akkor valamit félreértettem ezzel kapcsolatban, és csak én hittem, hogy ez sokaknak nem tetszik.
"Nem szólt bele, elmondta a véleményét."
Ő, ok. Az teljesen más...
"ha Elon Musk anyagilag támogatná az AfD kampányát"
ne beszélj olyan dolgokról amik nem történtek meg. az afd-t musk nélkül is kézzel lábbal kussoltatják el németországban.
a világon minden politikus beleszól mindenki más belpolitikájába, a különbség csak az hogy ezt az afd muskos hírt úgy hozza le a sajtó hogy utálni kell, bezzeg amikor "pressmann aggódott a magyar demokráciáért" akkor azt jó értelemben próbálta lehozni a sajtó mert azt szeretni kellene.
tanuld meg fenntartással kezelni a média híreit, mert manapság nem a tájékoztatás hanem a befolyásolás a média célja.
#5: mond meg, a sajtótörténet korszakában mikor volt általános az "objektív" tájékoztatás.
Megmondom: semmikor. Ez egy modernkori fantazmagória.
Ennyit arról, ki tájékozottabb a médiával kapcsolatban.
És fenntartom a jogot arra, hogy olyan dologról beszéljek, ami nem történt meg.
És ha nem tetszik nekem az, hogy Musk beleszól más ország belpolitikájába, annak nagyon egyszerű oka van: nem tartom sokra ezt az embert. Felesleges jönni párhuzamokkal stb., ha értékítéletem (amit fenntartok) szerint valakit kifejezetten károsnak tartok, és ez nem egy cikk hatása, sok éve ugyanezt gondolom erről az emberről.
Ahogy ahhoz is jogom van, hogy esetleg egyet értsek David Pressman véleményével. És azt is fenntartom, hogy véleményem alapja több oldal véleményének, de elsősorban tények ismerete, valamint saját értékítélet és szakmai hozzáértés.
De nem, Te ezt úgy magyarázod, hogy én vagyok a hülyegyerek, aki megvezetett a balliberális média. Mert ez egyszerűbb, illetve egyszerűbb az egész kérdést annyival elbatagellizálni, hogy x-nek szabad, akkor y-nak is, szóval kuss legyen.
A 24.hu cikkét csak azért hoztam ide, hogy tájékozódjék az, aki nem tud róla, egyébként a témáról több külföldi oldalon utána olvastam.
6: "mond meg, a sajtótörténet korszakában mikor volt általános az "objektív" tájékoztatás. Megmondom: semmikor. "
akkor szép kis öngól a kérdésed.
mert ha te ezt annyira tudod minek írtad ki ezt mint kérdést?
amikor szerinted valaki beleszól a belpolitikába az oké, de ha más teszi az már beavatkozás és ezt szimpátia alapon döntöd el, azt kettős mércének nevezik.
"De nem, Te ezt úgy magyarázod, hogy én vagyok a hülyegyerek":
semmi olyan szót vagy mondatot nem írtam ami degradáló lenne.
sőt te szándékosan provokálsz mert azt próbálod beállítani hogy én hülyének nézlek. te kiforgatod a szavaim, inkább rád vall az a viselkedés amit próbálsz rám kenni. ha ennyire érzékeny lélek vagy akkor nem neked való az internet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!