Mi az oka a német kormány bukásának? Az embereknek elegük van, hogy Ukrajnának adják a pénzüket?
ma 10:57
Igen, hiszen én tényszerű vagyok, te megy egy propagandahazugságot mondasz vissza. De ha be tudsz linkelni nekem a koalícióból nyilatkozatokat, ami szerint az ukrán háború kezelésében nem tudtak dűlőre jutni, akkor megkövetlek.
húúú 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
te meg a tényszerűség🤣🤣🤣🤣🤣🤣 nem baj, fő az önbizalom
taurus rakéta egy hónapok óta tartó vita, scholz nem akarja oda adni de a zöldek meg igen.
nem pont a koalíció nyilatkozata a mérvadó ez ügyben, hanem a népakarat.
a bizalmatlansági szavazás elbukása is ezt jelenti... vagy véletlen lenne hogy tizen %-on van scholz népszerűsége?
te meg a tényszerűség...
ma 12:36
Utoljára: Én nem láttam a szabaddemokraták egyik nyilatkozatában sem, hogy a háború miatt lépnének ki a koalícióból.
A népakarat megfoghatatlan, a kimondott szavakra és tettekre lehet hivatkozni. Ennyi erővel érvelhetnél amellett is, hogy az FDP eltérő zenei ízlés miatt bontotta fel a koalíciót.
14: a kormány megbukott, scholz elbukta a bizalmi szavazást.
lehet ezt csűrni, csavarni de bohócok vannak a német kormány élén. a mai globalizált, minden-mindennel összefüggő világban baromság azzal magyarázkodnod hogy: "Semmi köze a háborúhoz. A koalíciós pártok gazdasági kérdésekben nem tudtak megegyezni." valahonnan azt a pénzt el kellett venni, és onnan hiányzik.
"ami szerint az ukrán háború kezelésében nem tudtak dűlőre jutni":
mondjuk amikor lindnert menesztette scholz mert nem engedélyezte a trump győzelme utáni ukrajnának szánt segélyt, erre gondolsz pl?
ma 00:46
Igen, ilyesmire gondolnék, csak Scholz nem ezzel indokolta Lindner menesztését, hanem:
ma 09:05
Szerintem rossz cikket nyithattál meg vagy félanalfabéta vagy.
amit küldtél azt nyitottam meg te jószág.
válaszaidból ítélve meg inkább te vagy teljes analfabéta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!