Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mi az oka a német kormány...

Mi az oka a német kormány bukásának? Az embereknek elegük van, hogy Ukrajnának adják a pénzüket?

Figyelt kérdés

dec. 17. 00:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
10: ja mert aki nem ért veled egyet az csak M1 néző lehet?
dec. 17. 10:57
 12/20 Gál Gábor 2024 ***** válasza:

ma 10:57

Igen, hiszen én tényszerű vagyok, te megy egy propagandahazugságot mondasz vissza. De ha be tudsz linkelni nekem a koalícióból nyilatkozatokat, ami szerint az ukrán háború kezelésében nem tudtak dűlőre jutni, akkor megkövetlek.

dec. 17. 12:11
 13/20 anonim ***** válasza:

húúú 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

te meg a tényszerűség🤣🤣🤣🤣🤣🤣 nem baj, fő az önbizalom

taurus rakéta egy hónapok óta tartó vita, scholz nem akarja oda adni de a zöldek meg igen.

nem pont a koalíció nyilatkozata a mérvadó ez ügyben, hanem a népakarat.

a bizalmatlansági szavazás elbukása is ezt jelenti... vagy véletlen lenne hogy tizen %-on van scholz népszerűsége?

te meg a tényszerűség...

dec. 17. 12:36
 14/20 Gál Gábor 2024 ***** válasza:

ma 12:36

Utoljára: Én nem láttam a szabaddemokraták egyik nyilatkozatában sem, hogy a háború miatt lépnének ki a koalícióból.

A népakarat megfoghatatlan, a kimondott szavakra és tettekre lehet hivatkozni. Ennyi erővel érvelhetnél amellett is, hogy az FDP eltérő zenei ízlés miatt bontotta fel a koalíciót.

dec. 17. 12:53
 15/20 anonim ***** válasza:

14: a kormány megbukott, scholz elbukta a bizalmi szavazást.

lehet ezt csűrni, csavarni de bohócok vannak a német kormány élén. a mai globalizált, minden-mindennel összefüggő világban baromság azzal magyarázkodnod hogy: "Semmi köze a háborúhoz. A koalíciós pártok gazdasági kérdésekben nem tudtak megegyezni." valahonnan azt a pénzt el kellett venni, és onnan hiányzik.

"ami szerint az ukrán háború kezelésében nem tudtak dűlőre jutni":

mondjuk amikor lindnert menesztette scholz mert nem engedélyezte a trump győzelme utáni ukrajnának szánt segélyt, erre gondolsz pl?

dec. 18. 00:46
 16/20 Gál Gábor 2024 ***** válasza:

ma 00:46

Igen, ilyesmire gondolnék, csak Scholz nem ezzel indokolta Lindner menesztését, hanem:

[link]

dec. 18. 05:37
 17/20 anonim ***** válasza:
erről beszéltem... nem egyeztek meg és repült. totál más cikket linkelsz be, mondom én hogy ennyit a tényszerűségedről.
dec. 18. 09:05
 18/20 Gál Gábor 2024 ***** válasza:

ma 09:05

Szerintem rossz cikket nyithattál meg vagy félanalfabéta vagy.

dec. 18. 16:16
 19/20 anonim ***** válasza:

amit küldtél azt nyitottam meg te jószág.

válaszaidból ítélve meg inkább te vagy teljes analfabéta.

dec. 19. 00:17
 20/20 Barbell Deadlift ***** válasza:
Milyen pénzüket adják Ukrajnának? A német GDP nagyjából fél százaléka megy Ukrajnának, mindezt úgy, hogy ezt nevezhetjük katonai kiadásnak, hiszen egy gyengülő Oroszország csak jó a németeknek.
dec. 19. 00:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!