Miután Irán elvesztette a proxijait, most Jordániát próbálja megpuccsolni?
Figyelt kérdés
Szafadi jordán külügyminiszter Iránban tárgyalt sikertelenül. A találkozó után azt nyilatkozta, hogy attól tart, hogy Jordániát magát is megtámadja Irán.dec. 16. 16:59
1/6 anonim válasza:
Ugyan már... Jordánia usa érdekeltség, ráadásul nekik elég jó haderejük van. Nem véletlenül nem merték őket az izraeliek anno megtámadni. Irán gyenge
2/6 anonim válasza:
Szerintem most van ott elég probléma, nem akarnak maguknak generálni még egyet.
3/6 A kérdező kommentje:
Azt olvstam a nyugati sajtóban, hogy Irán, miután elvesztete a Hezbollát és a Hamaszt, Ciszjodániában próbál proxit épiteni. Ehhez fegyvereket kell oda eljuttatnia, amit Jordánián keresztül tud csak megtenni. Ezért most célja mind a Paleszti Hatóság, mind a jordániai kormány megdöntése.
dec. 16. 17:23
4/6 anonim válasza:
Hülyék vagytok. Maradjatok a sorosgyurcsánybrüsszelnél az a ti szintetek
5/6 A kérdező kommentje:
"Hülyék vagytok. Maradjatok a sorosgyurcsánybrüsszelnél az a ti szintetek"
Önmagukról csak a királyok szoktak többes számban beszélni. Te azonban messze nem vagy király.
dec. 17. 14:19
6/6 anonim válasza:
#4 Nem is tudom, kiknek a szokása sz*rral dobálózni. Biztos a tudósoknak... Nos, erről ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!